Het is net als in de goede oude tijd onder Barack Obama.

Het is net als in de goede oude tijd onder Barack Obama.

De regering Biden opende afgelopen weekend een omheinde migrantenfaciliteit voor illegale immigrantenkinderen in Carrizo Springs, Texas. Het kamp zal tot 700 illegale immigrantenkinderen huisvesten, meldt The Gateway Pundit.

De faciliteit was een maand open tijdens de Trump-jaren en werd daarna gesloten. Democraten waren zeer, zeer boos over gekooide kinderen tijdens de ambtstermijn van Trump. Ze negeerden het volledig onder Obama.

De noodzaak om illegaal verblijvende kinderen vast te houden is het directe gevolg van het terugdraaien van het zeer succesvolle grensbeleid van president Trump, dat zij als “hardline” omschreven.

https://twitter.com/amuse/status/1364230761130332162

USA Today heeft meer over de faciliteit.

De faciliteit in Carrizo Springs, Texas, zal in de komende twee weken tot 700 migrantenkinderen huisvesten, volgens een verklaring dinsdag van het Office of Refugee Resettlement, het agentschap binnen het Department of Health and Human Services dat verantwoordelijk is voor migrantenkinderen. De tijdelijke Influx Care Facility zal worden gebruikt voor kinderen van 13 jaar en ouder die medisch zijn vrijgesteld van COVID-19, aldus de verklaring.

De stap kwam nadat president Joe Biden een reeks decreten had ondertekend die gericht zijn op het ontmantelen van het immigratiebeleid van Trump.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Time Magazine geeft toe dat een internationale cabal van elites de verkiezingen van Trump heeft gestolen

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties