Een groep mensen betreedt uit protest een supermarkt zonder masker, wat een boze sfeer creëert tussen degenen zonder masker en degenen met maskers.

Een groep mensen die van mening is dat het dragen van een masker tijdens de coronapandemie niet nodig is, gaat een winkel in Californië binnen en ontmoet verontruste mensen en medewerkers die woedend zijn dat ze geen masker dragen. De confrontatie tussen de twee groepen wordt soms boos en fysiek als degenen die maskers dragen beledigingen naar de andere groep schreeuwen omdat ze proberen het idee te doorbreken dat mensen maskers moeten gebruiken.

In de video kun je ook zien dat de werknemers de goederen pakken die de maskerloze groep heeft gekocht. Na vijf minuten en twaalf seconden in de video zie je een masker-dragende persoon die de aanbevelingen van Anthony Fauci om dubbele maskers te dragen heeft overgenomen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Tegenovergesteld Lockdown-beleid van Californië en Florida heeft hetzelfde effect – Zoveelste bewijs dat Lockdowns geen invloed hebben

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties