De Bill & Melinda Gates Stichting financiert een activistische onderwijsgroep die gelooft dat wiskunde racistisch is en dat het komen tot een objectief antwoord een voorbeeld is van “blanke suprematie”.

Terwijl Bill en Melinda Gates agressief aandringen op de inenting van de gehele wereldbevolking tegen COVID, steekt hun non-profit organisatie miljoenen dollars in een onderwijsprogramma dat de uitbanning van racisme in de wiskunde omhelst.

Ja, echt waar.

Een conglomeraat van 25 onderwijsorganisaties genaamd A Pathway to Equitable Math Instruction beweert dat het vragen aan studenten om het juiste antwoord te vinden een “inherent racistische praktijk” is.


LEES OOK:

Zweden: School is gestopt met het corrigeren van leerlingen als ze fouten maken – Wil de ‘vreugde niet verpesten’


Op de website van de organisatie staat de Bill & Melinda Gates Foundation als enige donor.

“In feite heeft de Bill & Melinda Gates Foundation in de afgelopen tien jaar meer dan 140 miljoen dollar toegekend aan een verscheidenheid van groepen die verbonden zijn met Pathway. Hun “antiracistische middelen” staan in het epicentrum van een nieuwe training voor leraren die door het Oregon Department of Education in de hele staat wordt aangeboden,” meldt National File.

Leraren krijgen de opdracht als niet-blanke leerlingen foute antwoorden geven, de schuld te geven aan “blanke suprematiepraktijken”, die werkelijk verantwoordelijk zijn voor het “onderpresteren” van minderheden.

De inspanning van de Bill & Melinda Gates Foundation is erop gericht de gevaarlijke, verdeeldheid zaaiende en racistische Critical Race Theory in de klas te brengen.

De Critical Race Theory is gebaseerd op het valse verhaal dat de Amerikaanse politieke en economische instellingen – evenals de Amerikaanse samenleving als geheel – van nature racistisch zijn.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Bill Gates koopt enorme hoeveelheden landbouwgrond terwijl de ‘Great Reset’ Amerikanen vertelt dat de toekomst zonder privébezit is

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties