Een klokkenluider heeft screenshots gelekt van een online training die werknemers van Coca-Cola naar verluidt gedwongen worden te volgen en waarin staat dat ze moeten “proberen minder blank te zijn”, volgens Dr. Karlyn Borysenko.

De cursus, die afkomstig lijkt te zijn van “White Fragility” auteur Robin DiAngelo, zegt dat “minder blank zijn” betekent “minder onderdrukkend zijn”, “minder onwetend zijn” en “breken met blanke solidariteit”.

Borysenko, een organisatiepsycholoog en fervent criticus van de ‘critical race theory’, deelde het lek vrijdag op Twitter:

Screenshots:

Stel je de verontwaardiging eens voor als Coca-Cola werknemers zou vertellen dat ze “moeten proberen minder zwart te zijn” of “moeten proberen minder joods te zijn” — ze zouden worden beschuldigd van genocidale bedoelingen!

Zoals Tucker Carlson vorig jaar opmerkte, is DiAngelo’s boek “giftige rotzooi” die kan worden samengevat in vier woorden: “Blanke mensen zijn racistisch”, schrijft Information Liberation.

“Niet alleen racistische blanke mensen,” zei Carlson. “Alle blanke mensen. Of ze nu zes jaar oud zijn of 100 jaar oud, ze zijn allemaal per definitie racistisch. Ze zijn racistisch omdat ze blank zijn. Alleen blanke mensen zijn racistisch. Niemand anders is dat.”

DiAngelo’s boek stelt dat “een positieve blanke identiteit een onmogelijk doel is.”

“Blanke identiteit is inherent racistisch,” zegt DiAngelo. “Blanken bestaan niet buiten het systeem van blanke suprematie.”


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Biden verklaart de oorlog aan Blanken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties