Sommige varkens zijn gelijker dan andere varkens en politici zijn de grootste varkens en dat is een belediging voor die lieve varkentjes.

Politici bedenken regels voor hun belastingslaven en zijn geen moment van plan om zelf die regels na te leven. Gisteren hadden we Wopke Hoeksta die dacht dat wetten niet voor hem gelden en die lekker binnen ging schaatsen in Thialf.

En naar nu blijkt vond Rob Jetten het de dag daarvoor nodig om het volk even in hun bek te schijten en te laten zien hoe hij over dat plebs denkt. Afgelopen woensdag werkte de mislukte D66 voorman ‘zich in het zweet‘ in de sportschool van de Marokkaanse kolonist Moustafa Makhlouf.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Toeval: Zoon Grapperhaus heeft baan bij het World Economic Forum

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tamara
Tamara
2 jaren geleden

Werkte zich in het zweet? In zijn normale kleding?
Niemand sport toch in een spijkerbroek?