En weer krijgen de ‘complotdenkers’ gelijk. Het is de bedoeling dat we allemaal gevaccineerd worden, ook al zijn we niet ziek en is dat virusje nauwelijks dodelijk.

De vertegenwoordigers van de G7 zijn het er tijdens hun virtuele bijeenkomst vrijdag over eens geworden dat er geen einde aan de pandemie kan komen als SarsCoV2 zich in de ontwikkelingslanden blijft verspreiden.

“De pandemie zal pas zijn overwonnen als iedereen in de wereld gevaccineerd is”, zei bondskanselier Merkel op de persconferentie na de bijeenkomst. Zolang er infecties op grote schaal zijn, zullen er virusmutaties optreden die de doeltreffendheid van de vaccins kunnen verminderen, waarschuwde zij.

(via)

De G7 stemde er daarom mee in de wereldwijde vaccinatiecampagne te stimuleren met 7,5 miljard dollar extra. Duitsland zal 1,5 miljard dollar ter beschikking stellen en is daarmee de grootste donor, vóór de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. De EU draagt 500 miljoen dollar bij.

Tot slot benadrukte Merkel ook de noodzaak om de economie na de pandemie multilateraal vorm te geven: “Wij hebben duidelijk gemaakt dat het bij de wederopbouw gaat om een rechtvaardig en voor beide partijen gunstig mondiaal economisch systeem. Daartoe zegt de G7 dat wij ook willen samenwerken met de G20 in het bijzonder, en met China in het bijzonder.”

Hier de hele versie (met Duitse ondertitels hier):

Fauci zei het laatst ook al:

Fauci zegt eindelijk “Geen normaal tot de hele wereld gevaccineerd is” – Meer beginnen te beseffen dat dit permanent is

 

Er komt nooit meer een normaal.

Het werd vorig jaar al meerdere keren aangekondigd dat we nooit meer naar ‘normaal’ terug zouden gaan:

Oktober:

December:

Januari dit jaar:

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over vaccins.

Lees hier alles over Vaccinatieplicht.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tony
Tony
1 jaar geleden

De pandemie (wat fucking pandemie?) is pas overwonnen als alle politici met zo’n fout vaccin geïnjecteerd zijn.