Twee rovende Roemenen hakten een gat in de muur van een pompstation in Valkenswaard. © Openbaar Ministerie Oost-Brabant

Als uw auto weer eens gestolen is, of uw huis leeggehaald of uw zaak geplunderd, dan weet u wie u bedanken kunt.

Dat net afgestudeerde trutje van twee huizen verder en die veelvliegende overbuurman, omdat zij op D66 gestemd hebben en voor open grenzen zijn. Vergeet niet ze er volgende keer dat u ze tegen komt even op aan te spreken.

„Het grote aantal rechters met een D66-achtergrond baart zorgen.” (RefDag)

Het baart niet alleen zorgen. Ze laten ons land leegroven. Dankzij D66 rechters roven Oostblokbenden niet onland België leeg of belastingparadijs Luxemburg, maar ons land.

Eindhovens Dagblad:

De ene Roemeen had het tijdens een verhoor eens aan een politieman gevraagd: weten jullie waarom Oost-Europeanen vaak inbreken in Nederland? Omdat het hier het minste pijn doet. Of hij soms bedoelde dat in Nederland de straffen relatief laag zijn, wilde officier van justitie Paul Visser vrijdag weten. Ja, was het antwoord, op de rechtszitting in Den Bosch.

Het Eindhovens Dagblad omschrijft de Roemenen als calculerend en ‘ontzettend lomp’ en haalt als voorbeeld aan hoe de twee botweg een vierkant gat in de muur van een benzinestation hakten om voor 10.000 euro sigaretten te stelen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het CDA wil 1 miljoen huizen bouwen voor negers – Niet in Afrika maar in Nederland

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties