AstraZeneca waarschuwt voor frequente auto-immuunziekten door vaccinatie in Rote-Hand-Brief

Nog meer alarmerend nieuws uit Frankrijk, nu van het comité voor gezondheid en veiligheid van het ziekenhuiscentrum van Périgueux (Dordogne), dat scherpe kritiek uit op de bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin Covid. Volgens het rapport had 50 tot 70% van het personeel de vaccinatie niet goed verdragen, wat leidde tot absenteïsme onder het verplegend personeel van het ziekenhuis.

De secretaris van het Comité voor hygiëne, veiligheid en arbeidsomstandigheden (CHSCT) heeft een open brief geschreven waarin hij de bijwerkingen van het vaccin van AstraZeneca bij verpleegkundigen en personeel van het ziekenhuiscentrum in Périgueux (Dordogne) aan de kaak stelt.

  • “Sinds vorige week, na de eerste vaccinaties, vertoont een aanzienlijk aantal van de gevaccineerden zeer ernstige bijwerkingen, wat leidt tot extra ziekteverzuim”.
  • “Volgens de informatie waarover wij beschikken, is het percentage gevaccineerden met dergelijke bijwerkingen zeer hoog, tussen 50 en 70%, vergeleken met de algemene tolerantiedrempel van 10%. Deze situatie is overigens niet uniek voor ons departement, want ook andere regio’s in Frankrijk worden met dezelfde nadelige gevolgen geconfronteerd.”

De secretaris van de CHSCT roept daarom op tot opschorting van het gebruik van het vaccin van AstraZeneca, bericht MPI.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier meer over vaccins.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Ziekenhuizen in Frankrijk en Zweden schorten vaccinatie van verplegend personeel met AstraZeneca op

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties