De vooraanstaande Duitse viroloog Dr. Sucharit Bhakdi stelt de leugens over de pandemie weer eens aan de kaak en heeft er verschillende belicht in een virtuele toespraak die hij op 31 januari hield voor een massale anti-lockdown demonstratie in Oostenrijk.

Zijn drie belangrijkste boodschappen zijn dat:

  • gezonde mensen het coronavirus niet verspreiden
  • vaccins “uiterst gevaarlijk” en zelfs dodelijk zijn
  • er geen “redder” komt om de willekeurige en onwetenschappelijke lockdowns te stoppen.

Sta op tegen deze waanzin en maak er een eind aan“, zei hij.

Hoewel zijn toespraak kort is, is hij zeer belangrijk, meldt RAIR. Hij legt belangrijk uit dat er niet zoiets bestaat als asymptomatische verspreiding en hij zegt eenvoudigweg dat; “gezonde mensen niet gevaarlijk zijn”.

Verwijzend naar zijn onvermogen om aanwezig te zijn op de “verboden” bijeenkomst in Wenen, zei Dr. Bhakdi: “Ze zijn zeer efficiënt in het verbieden van mensen om samen te komen, in een poging om ons te verhinderen met elkaar te communiceren.

“Wat er gebeurt is allemaal uitdrukkelijk opzettelijk en doelbewust,” vervolgde hij.

Dr. Bhakdi prees de deelnemers voor hun moed, en zei dat het “zo goed is dat jullie ondanks dit alles in zulke grote aantallen bijeen zijn gekomen…”. De oproerpolitie was aanwezig tijdens de bijeenkomst en was naar verluidt gespannen voor mogelijke rellen zoals die zich vorige maand in Nederland voordeden in het kielzog van verdere lockdowns, waaronder een avondklok, eisen voor mensen om “niet te praten of te telefoneren in metro’s, bussen of waar dan ook in het openbaar” en “om maskers van medische kwaliteit te gebruiken in plaats van zelfgemaakte stoffen gezichtsmaskers...”

Dr. Bhakdi legt uit dat de vooronderstelling dat asymptomatische mensen nog steeds gevaarlijk zijn voor elkaar “is ontstaan door onjuiste berichtgeving en onjuiste modelberekeningen“, maar de leugen wordt nog steeds in stand gehouden “door de machthebbers in de regering en de media“.

Reuters, die in hun artikel toegaf dat “Van veel demonstranten zondag niet duidelijk was van welke partij ze waren“, zette desalniettemin de demonstranten weg als “extreem rechts”.

Bovendien meldden ze dat de politie van Wenen “talrijke voor dit weekend geplande protesten verbood, waaronder één van de extreem-rechtse Vrijheidspartij…” Ondanks het verbod, werd de menigte geschat op 5.000 en was waarschijnlijk veel groter.

Er is GEEN asymptomatische besmetting door de ziekte COVID-19,” maar het vaccin is “extreem gevaarlijk,” zei hij, en hij beweerde dat mensen “er al aan zijn overleden“. Hij vervolgt:

Jonge mensen zijn gestorven aan dit vaccin. Dit wordt verborgen, in de doofpot gestopt, en niemand wil er over praten. Ik ben iemand die altijd transparant is geweest.

Ik heb alleen gezegd wat ik moest zeggen omdat het wetenschappelijk bewezen is.

https://www.bitchute.com/video/JQ7RBjvudVwa/

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties