Geschokte reacties van hypocriete politici die allemaal maar door blijven gaan met meer immigranten binnen te halen.

De politie werd zaterdag naar een voorstad van Parijs, Piossy, gelokt zoals dat gaat. De ene keer worden er vuilnisbakken in de fik gestoken, de andere keer een auto, dan worden er weer ambulancemedewerkers of brandweerlieden bekogeld met van alles en nog wat, en als de politie dan arriveert springen de Noord-Afrikaanse hyena’s op hen.

Ditmaal moest de politie uitrukken omdat er zich een menigte ‘jongeren’ had verzameld in strijd met de zinloze Lockdown maatregelen, meldt Le Figaro. Eenmaal ter plekke liepen ze in een hinderlaag en werden aangevallen door een groep van 30, die hen bekogelde met projectielen, vuurwerk en beledigingen.

In een video die online is geplaatst door de onafhankelijke vakbond van politiecommissarissen (SICP), zien we verschillende personen de politie aanvallen met mortieren. Deze zelfde individuen schreeuwen herhaaldelijk: “Dood ze! Maak ze af !”

Back-up:

De politie gebruikte traangas om zich te verdedigen en er werd ook een LBD-schot gelost. Er werden politieversterkingen ingezet, maar de aanvallers waren bij hun aankomst verdwenen. Er waren geen gewonden of arrestaties.

Vandaag doken nog nieuwe beelden op van de aanval op de politieagenten in Poissy met de kreten van: “dood zijn moeder! Wallah!

‘Wallah’, om duidelijk te maken wie wie aanvalt. De politie is al lang niet meer de baas in Frankrijk. En het Franse leger heeft geen tijd om orde op zaken te stellen, want is in Afrika bezig nog meer Afrikanen naar Europa te jagen. Bovendien zal het leger ook geen zin hebben, want 40% van de soldaten zijn inmiddels moslims.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het is elke avond oorlog in tientallen Franse steden – 150 districten zijn al compleet verloren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gienekehado Stevens
Gienekehado Stevens
2 jaren geleden

In het Nieuws; “JONGELUI” die vrijverkoopbaar wapentuig ombouwen tot professioneel wapentuig! Kogelwerend glas wordt een topper! HUH, garages die geheime ruimtes maken in auto’s!! Een nieuw fenomeen, laat mij raden……