Iers nationaal rugbyteam weigert te knielen voor de anti-blanke racisten van BLM

1
1510
Afbeelding via twitter

Na de BLM-rellen wordt nu van de spelers verwacht dat ze voor de wedstrijd knielen om hun steun te betuigen aan de “strijd tegen racisme”. In de aanloop naar de Six Nations rugbywedstrijd van zondag in Cardiff, kozen alle spelers van zowel het Ierse als het Welshe team ervoor om rechtop te staan ​​in plaats van op hun knieën te gaan.

Het is in de sport gebruikelijk geworden dat spelers voor wedstrijden knielen om hun steun te betuigen aan de “strijd tegen racisme” en de waarden van de gewelddadige marxistische organisatie Black Lives Matter (BLM) eren.

Tijdens de Six Nations-wedstrijd van afgelopen zondag, die plaatsvond in het Principality Stadium in Cardiff in Wales, kozen alle spelers van beide teams ervoor om rechtop te staan ​​en niet te knielen, schrijft de Irish Post.

De dood van een Afrikaanse crimineel was de opmaat naar de BLM-rellen

Het was na de dood van de Afrikaanse seriecrimineel George Floyd in mei vorig jaar dat de door Soros gesteunde anti-blanke organisatie BLM zijn grote doorbraak beleefde. Door massale propaganda in de reguliere media verspreidde het verhaal zich dat Floyd werd vermoord door een blanke, racistische agent die de Afrikaan had gewurgd.

Later bleek dat Floyd, die op het moment van zijn arrestatie onder invloed was van zowel fentanyl als methamfetamine, aan verschillende onderliggende ziekten leed, waaronder acuut hartfalen en coronaire hartziekte. Er is geen bewijs dat hij stierf door verstikking of wurging tijdens de politie-interventie, die plaatsvond nadat Floyd goederen uit een winkel had gestolen.

Het evenement werd politiek gebruikt en was het startschot voor een golf van mondiaal geweld, rellen, raciale rellen, moorden en demonstraties die een haat tegen blanken opwekten.

85% van de Ieren denkt dat de spelers het juiste hebben gedaan: “De Ieren hebben er genoeg van om op hun knieën te liggen

De coach van Schotland, Gregor Townsend, heeft in een verklaring gezegd dat hij “honderd procent” het besluit van zijn spelers steunt om niet te knielen.

In een onderzoek uitgevoerd door de Irish Post na de onverwachte aankondiging van spelers op zondag, om niet BLM te steunen, gelooft 85 procent van de Ieren dat het Ierse team precies het goede heeft gedaan. Slechts 15 procent gelooft dat ze de verkeerde beslissing hebben genomen en dat de spelers hadden moeten knielen.

Een deelnemer aan de enquête merkte op:

– Respect. Nu moeten de voetballers hun ruggengraat cultiveren.

Een ander merkte op:

– Ze zijn Iers. Ze hebben er genoeg van om op hun knieën te liggen.

Six Nations Championship is een rugbytoernooi dat elk jaar wordt gespeeld tussen de zes beste teams van Europa: Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Schotland en Wales. Het toernooi begon in 1883 en beweert ’s werelds oudste toernooi tussen nationale teams te zijn.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Black Lives Matter marcheert door Washington en zingt “Als we de stad niet krijgen, branden we hem plat”

1 REACTIE

  1. Rugby is met alles beter dan voetbal.
    Voetbal verpest de karakters van de jeugd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in