De gemeente Stichtse Vecht heeft de toegangswegen naar de Maarsseveense Plassen afgesloten voor auto’s. Er komen te veel schaatsliefhebbers op de plas af.

De afsluiting geldt voor drie dagen, meldt RTV Utrecht. Komend weekend verwacht de gemeente nog meer drukte. “Het doel van deze maatregelen is het voorkomen van gevaarlijke situaties en een belemmering van de doorgang voor hulpdiensten”, staat in een brief aan de raadsleden.

Gisteren gold er al eenrichtingsverkeer en werd een parkeerverbod ingesteld op sommige plekken. Ook schakelde de gemeente verkeersregelaars in. Desondanks ging er veel mis. Recreanten weigerden de aanwijzingen van boa’s en verkeersregelaars op te volgen. Ook parkeerden veel mensen dubbel.

NOS

Via: De Gulden Courant


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Mark Rutte laat zich nooit testen – Eist dat alle kinderen getest worden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties