Coronawaanzin-maatregelen

0
899
© Dissident

Corona is geen killer-virus weten we inmiddels. Corona haalt niet eens de lijst van top 10 meest dodelijke ziektes. En de risicogroep is zeer beperkt.

Voor de meeste mensen is Covid absoluut niet gevaarlijk.

De maatregelen doen zo onderhand meer schade dan het virus zelf. Steeds vaker lezen we over kinderen die depressief worden of zelfs zelfmoord plegen. Een complete generatie dreigt getraumatiseerd te raken. Om over het MKB en de staatsschuld nog maar niet te beginnen. Die klap komt nog. We hebben het over tienduizenden failliete middenstanders en honderdduizenden werklozen. Die klap komt nog.

Over de maatregelen.

  • Vitamine-D

We weten inmiddels dat voldoende vitamine-D cruciaal is. Vitamine-D valt moeilijk aan te maken voor de mens. Vroeger, in de donkere wintermaanden, kregen we levertraan, omdat we het bijna alleen uit vette vis kunnen halen, het ingrediënt voor levertraan. De belangrijkste leverancier voor vitamine-D is echter zonlicht. Mensen binnenshuis opsluiten is volledig in tegenspraak daarmee. Laat de mensen dus naar buiten gaan, zodat ze vitamine-D aanmaken. Bovendien is Covid buiten niet overdraagbaar tenzij je elkaar recht in het gezicht spuugt.

  • Winkelsluitingen

De bedoeling ervan is dat we minder contactmomenten met andere mensen hebben. Maar weer, werkt het averechts. Ik ben een verstokte roker (roken is tenslotte gezond) en liep dagelijks even naar de sigarenboer op de hoek, er waren nooit meer dan 3 mensen tegelijkertijd binnen de afgelopen 20 jaar, meestal niemand. Nu moet ik naar een veel drukkere supermarkt. Ook is een van de dagelijkse wandelingetjes nu geschrapt, dat is ook ongezond.

Als Amsterdammer fiets ik als ik iets verder moet. De fietsenmaker is al maanden dicht. Een lekke band plak ik wel, maar mijn trapas begint onheilspellende geluiden te maken en die kan ik zelf niet vervangen. Bij de fietsenmaker waren ook nooit meer dan een paar mensen tegelijkertijd binnen. Blijkbaar beseffen de ivorentorenbewoners van de haatcoalitie niet dat het in heel veel winkels in Nederland eigenlijk nooit heel druk is. Zo meteen moet ik gedwongen in het OV. Ik neem aan dat iedereen de beelden gezien heeft en weet dat er weinig plekken zijn waar mensen meer als haringen in een ton op elkaar gepakt zitten.

Voor de lokale doe-het-zelf zaak geldt hetzelfde. Het is er nooit erg druk. Meestal ben ik de enige klant, heel soms zijn er een of twee anderen. Ik was genoodzaakt mijn gereedschap online bij een multinational te bestellen en stond in een ellenlange rij bij een overvol Post-NL afhaalpunt. Weer werkt de maatregel averechts. Meer contactmomenten over een langere periode met meer mensen in plaats van minder. Het Post-NL afhaalpunt was toevallig ook een sigarenboer, maar ik mocht er geen tabakswaar kopen en moest dus naar een tweede winkel, nog meer contactmomenten.

De maatregelen werken niet

Niet voor het verminderen van het aantal contactmomenten zoals uit bovenstaande korte rijtje voorbeelden blijkt dat ik eindeloos aan zou kunnen vullen, wel voor het om zeep helpen van het MKB en het opdrijven van de staatschuld.

Het is vrij onvoorstelbaar dat de ‘zogenaamde knappe koppen’ die ons land besturen dit niet weten.

Dan rest er maar één conclusie; de maatregelen zijn niet bedoeld om een gehypte en neppandemie in te tomen. Ze zijn wel bedoeld om het land te slopen.

Alle schapen werken mee om het land af te breken, want anders valt er niks ‘to build back better’ tenslotte.

Geen bewijs, geen wetenschappelijke of empirische onderbouwing, stemmen volgens de fractiediscipline.

En wie bepaalt die fractiediscipline …


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Mark Rutte kreeg ‘The Global Citizen Awards 2019’ uit handen van Klaus Schwab

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties