Censuur: Project Veritas van twitter gegooid

0
170

Weer een stapje dichterbij de globale communistische dictatuur. Iedereen die protesteert wordt in de digitale goelag gesmeten.

Het journalistieke onderzoeksnetwerk Project Veritas is de laatste in een reeks van rechtse accounts die permanent van Twitter is afgesloten, meldt RT. De achtergrond is dat de groep een Facebook-manager confronteerde die verantwoordelijk was voor censuur.

De oprichter van Project Veritas, James O’Keefe, had vlak voor de ban een video gepubliceerd over de censuurmechanismen van Facebook geplaatst. De video laat zien hoe journalist Christian Hartsock van Project Veritas de confrontatie aangaat met Guy Rosen, verantwoordelijk voor de “integriteit” van Facebook, kennelijk buiten het huis van Rosen.

Linkse censuurfanatici, onder wie Bellingcat-onderzoeker Aric Toler, juichten het verbod toe.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties