Een zwart pleeggezin heeft een klein blank meisje, dat als pleegkind onder hun hoede was, doodgeslagen.

De nationale, en internationale, media hebben dit verhaal, dat voor het eerst werd gepubliceerd in de lokale media de dag voor de inauguratie, verzwegen.

Als het andersom was geweest, als een blank pleeggezin een zwart meisje doodgeslagen zou hebben, zou het op alle voorpagina’s gestaan hebben. Maandenlang zou het verhaal uitgemolken zijn en talkshows zouden avond aan avond jammeren over systemisch racisme.

Om eerlijk te zijn hadden de media geen tijd, want ze waren te druk met te janken over hoe Blanke Supremacisten bestreden zouden moeten gaan worden nadat racisten, fascisten en nazi’s onder leiding van Antifa en de FBI het Capitool bestormd hadden om de Democraten een voorwendsel te geven voor hun Staatsgreep.


LEES OOK:

‘Oath Keepers’ leider die Capitool bestormde blijkt ook een FBI agent


WSPA:

De politie van Simpsonville heeft pleegouders gearresteerd op beschuldiging in verband met de dood van een 3-jarig meisje.

Het meisje werd naar het Prisma Health Greenville Memorial Hospital gebracht, waar ze later dood werd verklaard.

De politie, samen met de South Carolina Law Enforcement Division en het kantoor van de lijkschouwer van Greenville County, stelden tijdens het onderzoek naar de dood van het kind vast dat zij was overleden ten gevolge van lichamelijke mishandeling.

Greenville County lijkschouwer Parks Evans identificeerde het kind als Victoria Rose Smith, 3, uit Simpsonville.

Evans zei dat een autopsie werd uitgevoerd en onthulde dat Smith overleed aan meerdere verwondingen door geweld met een stomp voorwerp. Haar dood werd beschouwd als moord en de beschuldigden waren de pleegouders.

Jerry A. Robinson, 34, en Ariel S. Robinson, 29, werden gearresteerd en werden elk beschuldigd van doodslag.

Ze werden allebei naar het Greenville County Detention Center gebracht, waar ze zonder borg werden vastgehouden.

Voordat ze het kind doodsloeg, postte de zwarte pleegmoeder op sociale media over het “white privilege” van het kind.

Je denkt nu misschien: “Als dit een blank pleeggezin was dat een zwarte peuter doodsloeg, zouden de media er meer over praten“.

Maar er is een belangrijk verschil: honderden jaren geleden verboden blanken zwarten om nog langer in slaven te handelen, waardoor zij hun inkomstenbron verloren, wat betekent dat ze een lagere startpositie in de samenleving hebben, en daarom mogen we ze niks kwalijk nemen.

Ariel Robinson verwierf vorig jaar faam als winnaar van een “slechtste kok”-prijs van 25.000 dollar in een reality-tv-programma op “Food Network”. De enige reactie van Food Network is geweest om het programma te annuleren en alle afleveringen van de show met Robinson uit hun archieven te wissen.

Het roddelblad The Sun berichtte over de moord en plaatste zelfs foto’s van de zwarte adoptieouders en het blanke kind, waarna het verklaarde: “Het is nog niet bekend of het slachtoffer een van de biologische kinderen of een pleegkind van het echtpaar was.”


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Afrikaan steekt bus met schoolkinderen in brand in Italië

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in