Ik ben jaloers. Ik wil er ook een. Voor in de vensterbank, tussen de sanseveria’s. En als er dan iemand aan de deur komt die ik niet mag, dat ik dan heel hard op die rode knop op mijn bureau sla.

Probleem opgelost. Heel veel landen hadden hun probleem niet opgelost en liggen nu in puin.

Iran waarschuwt dat zijn “vreedzame” nucleaire programma kan veranderen als het “in een hoek wordt geduwd”.

Saddam Hoessein had noch massavernietigingswapens noch kernwapens. En toch werd de uit de duim gezogen aanwezigheid van die eersten als excuus gebruikt om een slachtpartij aan te richten in het land en de infrastructuur compleet te vernietigen. Van de 2 miljoen christenen onder Saddam zijn er nog 500.000 over. Madeleine Albright had er geen moeite mee dat er een half miljoen baby’s doodverhongerd werden en wij mochten de ‘vluchtelingen’ opvangen.

Van de plus 20 miljoen Syriërs heeft de helft inmiddels het land verlaten. Het land zelf ligt in puin. En niemand weet waarom die oorlog door Nobelprijs-winnaar Obama en Killary gestart werd. Van de christenen die in het land leefden zijn er nog maar een paar over. Wij mochten de deserteurs, die niet tegen de door Mark Rutte en andere Westerse landen gefinancierde koppensnellers van ISIS en AL-Qaeda wilden vechten, opvangen.

Ghadaffi gaf zijn (kern)-wapenprogramma op. Hij dacht op die manier weer geaccepteerd te kunnen worden op het internationale toneel nadat zijn kinderen door de Amerikanen gebombardeerd waren. Libië zorgde het best voor zijn onderdanen; geld voor jonge stelletjes, hun eerste huis, kinderen, auto, gratis benzine. Malleman Ghadaffi wilde het grootste irrigatieproject ooit beginnen, en een eigen (gouden) munt. Hij eindigde met een stok in zijn hol. Wij mogen nu heel Afrika opvangen.

Kim Jung-On

Haalt weliswaar niet dezelfde verkiezingsuitslagen als Joe Biden die in Detroit 95% van de stemmen kreeg. Maar Good Old Kim heeft wel een kernbom. En dat is de enige reden dat wij hier geen Noord-Koreaanse ‘vluchtelingen’ hebben. Want de yanks durven Noord-Korea niet aan te vallen.

Als je geen kernbom hebt, vallen de yanks je aan. En krijgen wij de ‘vluchtelingen”. Zo simpel is het. En omdat ik niet ook nog Iraanse vluchtelingen wil hier, Nederland is vol, hoop ik dat die ayatollahs een beetje opschieten met hun bom.

De VS was de partij die de onderhandelingstafel en de JCPOA verliet. We wachten tot de andere partij haar verplichtingen volledig nakomt; daarna zullen we de weg volgen om terug te keren naar onze verplichtingen,” zei Khatibzadeh.

Helaas lijkt Iran bereid zijn bom op te geven in ruil voor wat pegels, terwijl het inmiddels duidelijk zou moeten zijn dat dat tot een zekere oorlog zal leiden. Ieder ander land dat door de VS beschuldigd werd dat het bezig was met kernwapens ligt inmiddels in puin.

Op 1 januari schreven we ook een stukkie over Iran en spraken een Nieuwsjaarswens uit, zoals dat gebruikelijk is op 1 januari:

We moeten ophouden met zinloze oorlogen te voeren

We zijn hier bij Dissident geen gebroken geweertjes hippies die tegen elke oorlog zijn, verre van. Maar de oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië, Syrië sinds 9 / 11 hebben ons niks goeds gebracht. Wel een hoop immigratie, doden, en ontelbare miljarden aan kosten. De oorlogen die we voeren zijn contraproductief.

Nieuwsjaarswens

Onze nieuwjaarswens is dan ook dat er dit jaar geen nieuwe oorlogen gestart worden. Een zoveelste oorlog in het Midden-Oosten kan alleen maar rampzalige gevolgen voor Europa hebben.

Zeker als dat een oorlog tussen de soennitische en sjiitische Islam zou betreffen. Dat zou alle voorgaande – zinloze – oorlogen tegen islamitische landen doen verbleken en de potentie hebben om uit te groeien tot een heuse Derde Wereldoorlog.

Peace ✌️?


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties