Burgemeester László Toroczkai van Ásotthalom roept het Hongaarse leger op zijn stad te beschermen tegen “legers” illegale migranten in de “militaire leeftijd” die boerderijen en huizen van burgers plunderen en in beslag nemen. De burgemeester eist dat de regering meer militairen en politie naar zijn worstelende grensstad stuurt.

Migranten die boerderijen en huizen van burgers bezetten, zijn volgens burgemeester Toroczkai een alledaags verschijnsel geworden, bericht Rair. Onlangs nog filmde de burgemeester zijn bezoek aan de boerderij van een oudere vrouw die was overspoeld door 65 gevaarlijke migranten toen zij een dagje weg was. Toen de vrouw thuiskwam, ontdekte ze dat een leger illegalen haar huis was binnengedrongen, de deuren had ingebeukt, ramen had ingegooid en bezit had genomen van haar eigendom. De migranten hadden elke kamer van haar huis ingenomen.

De meeste migranten die de Hongaarse grens binnenvallen, verklaren dat ze Syrische, Libische, Palestijnse, Ghanese, Marokkaanse, Tunesische en Afghaanse onderdanen zijn. De illegale migranten die de Hongaarse grens bestormen, blijken uiterst gevaarlijk te zijn en vaak sharia-aanhangers met waarden en ambities die lijnrecht ingaan tegen de westerse waarden en wetten.

Bekijk de volgende video van burgemeester László Toroczkai vertaald door RAIR Foundation USA:

László Toroczkai was een tijd vice-voorzitter van Jobbik, een partij die veel nationalistischer is dan Fidesz van Victor Orban. László Toroczkai was ook de eerste die een grenshek bouwde toen zijn stad in de frontlinie lag tijdens de asieltsunami in 2015.

Vorig jaar tijdens de Turkse aanval op de grenzen van Griekenland nam hij de volgende video op:

Het is onvoorstelbaar voor mij, wat er momenteel aan de Hongaarse grens gebeurt, op dit
op dit moment”, zegt László Toroczkai:

Mijn collega’s, de gemeentelijke veldwachters, vonden in een andere boerderij een andere grote groep, wat betekent dat een grote groep, honderden mensen, allemaal mannen van militaire leeftijd, als een soort leger dit land binnengevallen is, hierheen kwam over de grensbarrière van Ásotthalom, over het hek, waar ze ook nachtzichtcamera’s hebben, die gezien moeten hebben dat er bijna een heel leger migranten hierheen kwam.

Onvoorstelbaar – waar is de politie, waar is het Hongaarse leger?

Het lijkt erop dat de Hongaarse regering op dit moment veel minder politie en soldaten naar de grens stuurt dan we vroeger kregen. Ik weet niet wat er aan de hand is. We vragen de Hongaarse regering om de grenzen van Hongarije te beschermen, er niet alleen over te praten, maar indien nodig, het Hongaarse leger hierheen te sturen.

Dat de Hongaarse grens nu toch weer onder druk staat, zou te wijten zijn aan het feit dat er veel politie ingezet wordt voor het handhaven van coronamaatregelen lazen we van de week ergens op een andere site.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Binnen de EU wordt alles gedaan voor immigranten en niets voor Europeanen

1 REACTIE

  1. Mijn vraag is waar blijft de actie van Victor Orban, hij is toch degene die zich in het politiek correcte Europese veld zich met opmerkelijke uitspraken zich verzet tegen de massa migratie, dat er geen een een teennagel over de Hongaarse grens kan zetten.

    Volgens mij is dit een achterhoede gevecht van orban, zó houdt hij het vlammetje brandend zijn achterban, op naar de nieuwe verkiezingen in Hongarije, wat anderen er ook van denken, ik denk dat het een uitgenaste strategie is om Europa onder de knoet van het totalitarisme te brengen, je weet maar nooit waar dit naartoe gaat leiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in