Wolfgang Herles beschuldigt de regering Merkel van misbruik: Het coronavirus wordt gebruikt als een paard van Troje om de waarden van Europa, zoals vrijheid, individualisme en verlichting, te vernietigen.

In zijn column in “Tichys Einblick” bekritiseert journalist en auteur Wolfgang Herles het Corona-beleid van de regering Merkel en de totalitaire afsluitingsmaatregelen.

Hij schrijft: “Er zullen geen ‘nieuwe vrijheden’ (Merkel) komen, zelfs de oude vrijheden zullen ons niet worden teruggegeven.

Wolfgang Herles beschuldigt de regering Merkel van misbruik: Het coronavirus wordt gebruikt als een “paard van Troje” om de Europese waarden van vrijheid, individualisme en verlichting te vernietigen, zei hij.

Voor Herles is de regering Merkel bezig met de vernietiging van ons land. De mensen worden opzettelijk in het ongewisse gelaten. Elke dag zijn er nieuwe rechtvaardigingen voor de beperking van onze vrijheden, schrijft Die Freie Welt.

Niemand weet hoeveel weken of maanden de noodtoestand zal duren. De mensen zijn terecht verontrust en boos, zei hij. De mensen verkeren ook in het ongewisse over de vraag of een groot deel van de vrijheidsbeperkingen zelfs maar zal worden teruggedraaid wanneer de “Corona-crisis” eenmaal achter de rug is.

Herles analyseert: “Geleidelijk aan wordt duidelijk dat de machthebbers helemaal niet meer geïnteresseerd zijn in normaal, beschaafd, gecultiveerd werk en leven in ons, niet hun, land.”

Voor Herles is het duidelijk dat Merkel de “slechtste kanselier” is die de Bondsrepubliek Duitsland ooit heeft gehad.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties