Nu zijn er in het Verenigd Koninkrijk blijkbaar 143 mensen overleden kort nadat zij het Corona-vaccin hadden gekregen, meldde de geneesmiddelenautoriteit. Volgens de regelgevende instanties was er geen bewijs dat er een verband bestond tussen de sterfgevallen van de mensen en het vaccin, meldt The Sun.

Er is een dubbele standaard als het gaat om de doodsoorzaak

Het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI) stelt gerust: vaccinaties tijdens de coronapandemie zouden niet de oorzaak voor sterfgevallen en het overlijden van de gevaccineerde personen zijn – in het VK stierven mensen vanaf één uur (!) na de vaccinatie tot 18 dagen later. De geneesmiddelenautoriteit zei dat de vaccinaties geen rol bij de sterfgevallen speelden, die bijna allemaal voorkwamen bij ouderen of zieken. Als de ongelukkige senioren Covid-virussen in zich hadden in plaats van het vaccin, dan zou de doodsoorzaak waarschijnlijk Corona zijn, zoals iedereen weet.

22.820 vermoedelijke bijwerkingen na Corona-vaccinaties in het VK

Vanaf 24 januari zijn er in totaal 22.820 meldingen van vermoedelijke bijwerkingen geregistreerd. De MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) heeft ontdekt dat ongeveer één op de tien mensen bijwerkingen ondervindt na vaccinatie. De meest gemelde bijwerkingen zijn gevoeligheid en pijn op de injectieplaats, hoofdpijn, vermoeidheid, gewrichts- en spierpijn, koorts, rillingen en misselijkheid, bericht Unser Mittel Europa.


LEES OOK:

Nu 55 doden na Zweedse vaccinatie


Toch onderzoeken naar doden

Dr. June Raine, uitvoerend directeur van MHRA zei: “Vaccins zijn de meest effectieve manier om jezelf te beschermen tegen Covid-19 en levens te redden en ernstige complicaties van dit vreselijke virus te voorkomen.” Er zijn ook 75 meldingen geweest van gezichtsverlamming of gedeeltelijke spierverlamming bij mensen nadat zij beide vaccins hadden gekregen, aldus de genoemde krant. Dr. Philip Bryan, hoofd veiligheid vaccins bij de MHRA, voegde over de sterfgevallen toe: “Een andere oorzaak of reden was betrokken bij de sterfgevallen en we onderzoeken ze allemaal.”

Volledigheidshalve moet opgemerkt worden dat de vaccinatie in het Verenigd Koninkrijk soms wordt uitgevoerd door het open raam van een auto, zonder enige hygiënische maatregelen.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties