Begint Bill Gates zijn eigen land? – Wetsvoorstel in Nevada zou technologiebedrijven toestaan om eigen regeringen op te richten

0
122

Jawel. Dat kan er ook nog wel bij. Ze hebben al de uitslag van de verkiezingen van het agressiefste land op deze wereld bepaald en daar de president van hun keuze geïnstalleerd en nu mogen ze ook hun eigen staten oprichten binnen de VS waar hun regels gelden.

Over die regels hoef je je geen illusies te maken; Bek dicht, werken. Spuit in je leier. En als je niet voldoet, vervangen we je voor een straatpoeper uit India, omdat die goedkoper is. Welkom in de globalistische nachtmerrie.

Het zat er aan te komen.

De geplande wetgeving voor de oprichting van nieuwe bedrijvenzones in Nevada zou technologiebedrijven in staat stellen om in feite afzonderlijke lokale overheden te vormen, meldt The Associated Press.

De democratische gouverneur Steve Sisolak heeft een plan aangekondigd om zogeheten innovatiezones in Nevada in te stellen om de economie van de staat een impuls te geven door technologiebedrijven aan te trekken, zo meldde Las Vegas Review-Journal woensdag.

De zones zouden bedrijven met grote grondgebieden in staat stellen om regeringen te vormen met dezelfde bevoegdheden als districten, inclusief de mogelijkheid om belastingen te heffen, schooldistricten en rechtbanken te vormen en overheidsdiensten te verlenen.


LEES OOK:

Bill Gates koopt enorme hoeveelheden landbouwgrond, terwijl de ‘Great Reset’ Amerikanen vertelt dat de toekomst zonder privébezit is


Volgens het ontwerpvoorstel van Steve Sisolak is het traditionele model van de lokale overheid “op zichzelf niet toereikend” om de middelen te verschaffen waarmee Nevada een leider kan worden in het aantrekken en behouden van bedrijven en het bevorderen van economische ontwikkeling in opkomende technologieën en industrieën.

Het bureau voor economische ontwikkeling van de gouverneur zou toezicht houden op de aanvragen voor de zones, die beperkt zouden zijn tot bedrijven die werkzaam zijn in specifieke bedrijfsgebieden, waaronder blockchain, autonome technologie, het internet der dingen, robotica, kunstmatige intelligentie, draadloze communicatie, biometrie en technologie voor hernieuwbare hulpbronnen.

Voorwaarde voor de zone is dat de aanvragers minstens 202 vierkante kilometer (78 vierkante mijl) onontwikkeld, onbewoond land bezitten binnen één county, maar los van een stad, gemeente of belastinggebied. Bedrijven moeten ten minste 250 miljoen dollar bezitten en plannen om in de loop van tien jaar nog eens 1 miljard dollar in hun gebied te investeren.

De zones zouden aanvankelijk opereren onder toezicht van de districten waar zij zich bevinden, maar zouden uiteindelijk de taken van de districten overnemen en onafhankelijke overheidsorganen worden.

Het bureau voor economische ontwikkeling van de gouverneur heeft woensdag niet gereageerd op vragen over de zones.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in