Ze komen niet in vrede – Afrikaan: “Binnenkort zullen we jullie vervangen door onze kinderen”

1
894
Foto: Twitter Screenshot

De zwarte man spreekt met verfrissende openhartigheid uit wat anders wordt gebagatelliseerd als “rechtse xenofobie”: Namelijk dat het het plan en de agenda van de functionele elites is om Europa door massale migratie om te vormen tot een soort tweede cultuurloze VS.

Met alle gevolgen van dien, wanneer het aantal integratie-resistente nieuwkomers een kritische massa overschrijdt. In principe is het niet bijzonder belangrijk wat zo’n migrant zegt, maar als wij zouden zeggen wat hij zegt zouden wij als ‘complottheoretici’ bestempeld worden.

Hier zijn de luchtige opmerkingen van de bezettende kolonist:

“Hoi jongens, wat ik wil zeggen, slechts één ding. (…) Racisten hoeven niet met mij te sollen. Wacht tien jaar en u zult zien dat Italië zal worden zoals Amerika (d.w.z. een multi-etnische sloppenwijk.). Niet alleen wij immigranten, maar ook onze kinderen zullen er zijn!”.

Omvolking door de baarmoeder.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Afrikaan steekt bus met schoolkinderen in brand in Italië

 

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Von
Von
2 jaren geleden

Omvolking door de baarmoeder en kwantiteit (kwaliteit hebben ze niet), het continent Afrikaniseren, dat houdt in meer misdaad, armoede, verkrachtingen, corruptie et cetera, kortom hetzelfde gebeurd als in hun eigen gefaalde landen.