Alsof het een cult is: Duitse president Steinmeier plant “centrale Corona-herdenking”

0
126

In Duitsland groeit de Coronapandemie, met al haar facetten van rechteloosheid, uit tot een ware cultus.

Niet alleen heeft president Frank-Walter Steinmeier onlangs alle Duitsers opgeroepen kaarsen voor hun ramen te plaatsen om de “doden van de pandemie” te herdenken met de campagne “LichtRaam“, nu wil hij zelfs een “centrale herdenkingsdienst” houden, meldt UME.

Massale paniek geënsceneerd door de media

Op 18 april zal de hele staatsleiding bij de herdenkingsdienst op haar knieën kruipen en de doden van de coronavirus pandemie met een treurige uitdrukking herdenken. Een “pandemie” die minder doden veroorzaakte dan het jaarlijkse gemiddelde en waarbij 99 procent van de zieken overleefde.


LEES OOK:

Merkel en internationale politici: Corona is een kans voor wereldwijde herordening


Secundair voor Steinmeier, omdat er “een passende vorm van openbare herdenking” nodig is. Het doel van de herdenkingsdienst is “als samenleving stil te staan, de nabestaanden een stem te geven en op waardige wijze afscheid te nemen van de doden“.

De enige problemen zullen waarschijnlijk te maken hebben met het aantal deelnemers en de zelf opgelegde Corona-maatregelen. Welk algemeen nut de actie de door de Coronamaatregelen geteisterde bevolking zou moeten opleveren, afgezien van de kosten ervan, blijft onduidelijk.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Doodsoorzaken in de wereld: Covid-19 heeft moeite om op de “ranglijst” te komen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties