Mark Rutte laat zich nooit testen – Eist dat alle kinderen getest worden

1
1552

Sommige varkens zijn gelijker dan andere varkens.

Mark Rutte zit de ministerraad voor, loopt op 50 centimeter tussen journalisten door en staat ze te woord zonder mondkapje. Mark Rutte mag vrijelijk de hele wereld overvliegen.

U mag dat allemaal niet.

Het heeft geen zin om te testen als je geen klachten hebt

Zei Mark Rutte. Waarom moeten wij dan een test overleggen die niet ouder is dan 72 uur als we de grens over willen gaan? Waarom mogen wij dan niet naar de kapper en de horeca als wij geen klachten hebben?

Waarom moeten wij verplicht getest en verplicht ingespoten worden als we niks mankeren?

Waarom worden gezonde mensen opgesloten. Waarom heeft deze dictatuur ons in een gevangenis gestopt en loopt deze misdadiger nog vrij rond?

Om mensen die misschien nog 1 of 2 jaar te leven hebben te beschermen wordt een hele generatie kinderen mentaal mishandeld. Kinderen missen hun sociale contacten, hun school, hun vriendjes, feestjes als ze ouder zijn. Contacten die ze opbouwen voor de rest van hun leven.

Vrijnaarschool.nl schrijft:

De scholen gaan weer open. Maar.. óok kinderen worden straks getest. Als een kind positief test, moet de hele klas en de leerkracht in quarantaine en 5 dagen later opnieuw in de rij voor nóg een test, ongeacht symptomen. Die maatregel is een flagrante schending van de lichamelijke integriteit van onze kinderen.
Als u uw kind niet test, dan moet hij/zij 5 dagen langer in quarantaine blijven. Ziek of niet. Dat is op geen enkele manier te rechtvaardigen. Overmatig testen van onze kinderen voegt niets toe. De regering gaat hier een grens over.

Waarom die site een foto uit moest kiezen met 4 blonde meisjes en 1 neger in een klaslokaal is een raadsel, het zal wel door wijven opgezet zijn en die schijnen te denken dat het gezond is om etnische zelfmoord te plegen terwijl je je wel zorgen maakt om je kinderen.

Enfin; punt is dat kinderen verplicht getest moeten en Mark Rutte niet, terwijl ik die wattenstaaf toch graag zo diep mogelijk bij hem naar binnen zou willen duwen om er zeker van te zijn dat hij we zijn DNA hebben, want ergens anders is die test niet goed voor.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Berlijnse Senaat bevestigt coronafraude van de staat: PCR-tests kunnen infectie niet aantonen

1 REACTIE

  1. Een PCR test is niet zo onschuldig dan het voor doet komen, er wordt bewust een marker met barcode achter gelaten. Zodat jij in de toekomst als het 5G overal uitgerold is, ze jou dan overal kunnen traceren. Daarom zit de politiek zo te hameren/drammen, dat er zoveel mogelijk mensen getest moet worden. Daar de PCR test een niet gewenst object is, die jou lichaam binnen dringt. Valt het juridisch gezien dit onder het kopje verkrachten. Dus is het een strafbaar feit. Dus Rutte zegt met andere woorden, dat iedereen verplicht is om zich te laten verkrachten, in naam van de zogenaamde gezondheid uit staatsoverweging. Als je over na denkt, klinkt dit het meest belachelijke wat een president van een land kan vertellen. Daar bij vertelt dat hij niet behoeft verkracht te worden, omdat hij geen klachten heeft. Dan kunnen we hieruit concluderen, dat met de PCR testen gezondheid technisch niets mee te maken heeft. Maar enkel met het labelen van de bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in