Man bewijst dat maskers niet helpen – Video

1
264

Inmiddels wordt al beweerd dat we twee maskers op moeten, en er gaan zelfs al stemmen op dat we zelfs vier maskers op zouden moeten, maar deze man bewijst dat zelfs twee maskers geen aerosolen tegenhouden.

Politici zijn niet geïnteresseerd in onze gezondheid, dat bewijzen ze elke dag net hun acties en besluiten.

Ze zijn er wel in geïnteresseerd ons het zwijgen op te leggen en monddood te maken.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset

1 REACTIE

  1. Het enige wat de regeringen verwachten van de bevolkingen, is dat iedereen moet gehoorzamen zonder uitzondering. Het maakt niet uit welke absurde maatregelen er getroffen worden. De bevolkingen moet die maatregelen verplicht opvolgen. Anders krijgen diegene een absurde hoge boete opgelegd die niet uit te leggen is voor een wel denkend mens. De meest normale gang van zaken, wordt nu gecriminaliseerd door de huidige regeringen. Daarmee is dit het harde bewijs een feit, dat alle zogenaamde democratische regeringen verandert zijn in dictatoriale regiems. Waar corruptie en criminelen hoogtij vieren. Zolang het grootste deel van de bevolkingen die verplichtingen vrijwillig blijven accepteren, zal het van kwaad tot erger worden. Totdat er gewelddadige razzia’s komen (aan onze huis deuren), om iedere opstand tegen de regeringen in hun kiem te smoren. Dan staat iedereen onder curatele van de overheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in