Dylan Buckner, een voetbal ster van de middelbare school, pleegde in januari zelfmoord na een strijd met depressies die volgens zijn vader verergerd werden door isolatie en levensstijlbeperkingen die door de gouverneur en de lokale autoriteiten in Chicago werden opgelegd onder het mom van een ‘coronaviruscrisis’.

Mr. Buckner zegt: “In Cook County, waar ik woon, zijn er 30 zelfmoorden geweest van kinderen van 18 jaar en jonger sinds afgelopen maart, toen de pandemie toesloeg, en er zijn slechts vijf COVID-gerelateerde sterfgevallen geweest in diezelfde leeftijdsgroep, in diezelfde periode.”

De vader van een overleden high school football speler uit het Chicago metro gebied zegt dat COVID-gerelateerde restricties hebben bijgedragen aan de dood van zijn zoon en dat ze de jeugd van Amerika schaden.

Dylan Buckner pleegde naar verluidt in januari zelfmoord na een gevecht met depressies dat verergerd werd door isolatie en levensstijlbeperkingen die werden opgelegd door lokale en staatsautoriteiten onder het mom van de ‘coronavirus crisis’.

Buckner, die aanvoerder en quarterback was van zijn voetbalteam op Glenbrook North High School, was slechts 18 jaar oud op het moment van zijn dood.

Nu waarschuwt zijn vader Chris ambtenaren die afgezaagde mantra’s omarmen om de verspreiding van COVID tegen te gaan, zich ervan bewust te zijn dat lockdowns een gevaarlijke crisis in de geestelijke gezondheid aanwakkeren.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in