Laat je niks wijsmaken door de Pravda-media. De gebeurtenissen rond het Capitool op 6 januari waren geen opstand, revolutie of een geplande staatsgreep.

Als blanke Amerikanen, de zwaarst bewapende bevolkingsgroep op deze wereld, een staatsgreep hadden willen plegen dan waren ze daar niet ongewapend binnengewandeld.

Het was wel een, al dan niet geplande puinhoop, mede omdat de linkse stad Washington geen beveiliging geregeld had en sommige agenten de deuren openden voor demonstranten van allerlei pluimage waaronder Antifa- en BLM activisten.

En dat wordt nu handig gebruikt om alle blanken als terroristen weg te zetten en te vervolgen.

Na een zomer vol gewelddadige rellen waarbij tientallen het leven lieten, honderden bedrijven in de as gelegd werden en overheidsgebouwen platgebrand werden door de communisten, had het onverwachte bezoek aan het Capitool meer weg van een vreedzame verzameling Woodstock bezoekers zonder drugsgebruik. Het ergste dat er gebeurde, was dat iemand zijn voeten op het bureau van Nancy Pelosi legde.

Maar na de bolsjewistische revolutie en aansluitende staatsgreep door Biden en zijn bazen, moeten nu in de beste Sovjet-traditie alle mogelijke tegenstanders uitgeschakeld worden. Alle multinationals en Big-Tech hebben zich al solidair verklaard en het internationale roofbankierskartel steunde altijd al elke revolutie.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Biden verklaart de oorlog aan Blanken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in