Tucker Carlson: De VS worden een dictatuur – De regering voert oorlog tegen het eigen volk

0
436

In Nederland is het al niet anders. 

Immigratie is oorlog met andere middelen. Een leger kun je weer je land uittrappen. Eens vreemde volkeren zich in je land gevestigd hebben wordt dat een stuk lastiger. Mark Rutte heeft officieel 750.000 raciale vijanden ingevoerd en in werkelijkheid zal het een groter aantal zijn.

Deze oorlog is wereldwijd, en hij wordt gevoerd tegen blanken

Oplichter Joe Biden:

Het is slechts een kleine greep uit de reeks aan presidentiële decreten die de fraudeur Biden in zijn eerste dagen uitvaardigde. En de belangrijkste ingreep is natuurlijk de totale censuur die door de Big-Tech vrienden van Biden is doorgevoerd om elke dissidente stem te smoren.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Biden verklaart de oorlog aan Blanken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties