Ik denk niet dat de vaccinaties afgedwongen zullen worden. Er is geen reden tot dwang. Iedereen die weigert het vaccin te nemen wordt simpelweg uit de maatschappij verstoten.

Maar die krantenkop leest wel als Alex Jones’ ergste nachtmerrie uit 2005 die tot leven komt.

De Federal Emergency Management Agency (FEMA) heeft het Pentagon gevraagd om maar liefst 10.000 manschappen gereed te houden om in het hele land 100 COVID-19-vaccinatiesites te ondersteunen, met als doel het toedienen van 450.000 vaccinaties per dag.

De federale regering denkt aan 50 “mega”-vaccinatiesites die 6.000 injecties per dag kunnen toedienen, naast 50 “grote” vaccinatiesites die 3.000 injecties per dag verstrekken, aldus defensieambtenaren.

De eerste van de door de FEMA aangedreven vaccinatiecentra zullen naar verwachting half februari operationeel zijn, vertelde een hoge ambtenaar van het Witte Huis aan CBS News, en zullen worden uitgebreid naarmate de vaccinproductie in de komende maanden toeneemt.

En als je weigert ga je in een Covid-Goelag.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over Vaccinatieplicht.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties