Het anti-blanke regime van Rutte heeft de rechtstaat v o l l e d i g gesloopt.

De anti-blanke leugenkrant het Algemeen Dagblad noemde de verkrachter in 2019 in de titel ‘Man’, in de eerste en derde alinea ‘Zwollenaar’ en meldde daarna pas dat het een Somaliër was.

Het AD wil duidelijk niet dat we een hekel krijgen aan Somaliërs en verbergt zijn afkomst zo lang mogelijk.

Een Somaliër is geen Zwollenaar. Zwolle ligt niet in Somalië maar in Overijssel, Nederland. Somaliërs horen niet in Zwolle en toen ik een halve eeuw geleden daar geboren werd was er dan ook niet één. Toen ik daar 17 jaar later weg ging was er nog steeds niet een en had ik zelfs nog nooit een neger gezien behalve op TV.

Hoe anders is het nu. En dat is niet per ongeluk.

Rutte heeft in de tien jaar dat hij aan de macht is een horde van 750.000 DerdeWerelders geïmporteerd als je de officiële cijfers moet geloven, en die moet je nooit geloven want we worden continu voorgelogen.

Het AD bericht:

De Zwollenaar, die ten tijde van het misdrijf 18 jaar was, is berecht volgens het jeugdstrafrecht omdat hij volgens de rechtbank mogelijk jonger is dan de leeftijd die in zijn identiteitspapieren staat

Alle botonderzoeken van ‘vluchtelingen’ wijzen keer op keer uit dat ze ouder zijn dan ze aangeven, omdat ze makkelijker een verblijfsvergunning krijgen als ze minderjarig zijn, maar deze rechtbank presteert het te beweren dat hij ‘mogelijk’ (geen bewijs dus, maar een vermoeden) jonger is.

en omdat hij een licht verstandelijke beperking heeft waardoor hij moeilijker de consequenties van zijn daden kan overzien.

Alle Somaliërs hebben een verstandelijke beperking, want het gemiddelde IQ is er 60. Het gemiddelde, dat betekent dat het gros een lager IQ heeft. Een chimpansee heeft nog een IQ van 59. En daar willen de immigratiefanatici van D66 dan een kenniseconomie mee opbouwen …

Maar daar blijft het niet bij. The Psychiatric Times meldt over Somalische vluchtelingen:

We also saw a very high percentage (80%) of men under age 30 years with psychotic illnesses of acute, stormy, confused, and violent presentations, far in excess of what we had seen in other refugee groups.1

Somaliërs zijn by far de gevaarlijkste en gewelddadigste gestoorde gekken die je binnen kunt halen. En juist Somaliërs stonden jarenlang bovenaan het lijstje van de etniciteit die het Rutte regime het meest toegang verleende. Het regime Rutte voert oorlog tegen Nederland en de Nederlanders.

Man die zakje M & M’s stal veroordeeld tot vier weken celstraf

De Telegraaf is net zo’n anti-Nederlandse kutkrant, want bestempelt de man in de titel gelijk tot relschopper terwijl dat niet bewezen is als je het artikel leest.

Een van de twee relschoppers die vrijdag in de rechtbank van Rotterdam moesten verschijnen, is veroordeeld tot een celstraf van vier weken. Dit voor het stelen van een pet, viltstiften en een zak M&M’s uit de plaatselijke Zeeman.

Volgens de veroordeelde lagen de ruiten er al uit en stak hij alleen zijn hand naar binnen en pakte een pet, viltstift en zakje m & m’s.

Bewijs wordt door beide partijen niet geleverd, en de politie meldt dat ze de beelden nog moeten uitlezen.

Dat de man celstraf krijgt doet vermoeden dat het geen Somaliër is.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Mark Rutte kreeg ‘The Global Citizen Awards 2019’ uit handen van Klaus Schwab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in