Het maakt niet uit dat Covid voor 99.9% van de mensen niet gevaarlijk is.

Het maakt niet uit dat de vaccins niet getest zijn op langetermijneffecten.

Het maakt niet uit dat ze maar matig effectief zijn, en Astra-zeneca helemaal niet werkt bij de oudere risicogroep, de enige groep die baat zou hebben bij een vaccin. Het maakt niet uit dat de immuniteit door het vaccin maar een paar maanden duurt (en u daarna weer een vaccin moet) en natuurlijke immuniteit veel langer aanhoudt.

U moet en zal een vaccin of u wilt of niet, of u er baat bij heeft of niet.

De nieuwe baas van de wereld zegt het.

https://twitter.com/disclosetv/status/1355211013965152256

Back-up:

Vaccinatie, van de hele wereldbevolking, was van het begin het doel.

Werkende geneesmiddelen als Hydroxychloroquine en Ivermectine werden van het begin belasterd. Het vermaarde The Lancet falsificeerde zelfs een onderzoek. Clown Hugo de Jonge stond beide belachelijk te maken in de Kamer en bleef maar herhalen dat vaccins de enige uitweg zijn. (voor beeld zie verderop in dit artikel)

Logisch wel, want als er een geneesmiddel is, maakt dat een vaccin overbodig. Een geneesmiddel maakt Lockdowns en avondklokken overbodig. Met een geneesmiddel kun je de hele bevolking vrij laten en die 1% die misschien ziek wordt genezen.

Maar dat was nooit de bedoeling. Alles moet kapot, want als er niks kapot is valt er niks te ‘Build Back Betteren’. Terwijl de bevolkingen gevangenen blijven in de ‘Great Reset‘, de grote communistische dictatuur, wordt iedereen verplicht gevaccineerd.

WHO past definitie groepsimmuniteit aan schreven we eerder

De WHO paste zelfs de definitie van “groepsimmuniteit” aan, waardoor de consensus van voor de COVID is verdwenen dat dit kan worden bereikt door een virus te laten verspreiden via een populatie, en beweert nu dat groepsimmuniteit uitsluitend bereikt kan worden met vaccins.

De oorspronkelijke definitie van de WHO (hier gearchiveerd) stelt dat de groepsimmuniteit optreedt wanneer een populatie immuun is door vaccinatie of immuniteit ontwikkeld door een eerdere infectie. De aangepaste versie stelt dat groepsimmuniteit alleen bereikt kan worden door vaccinatie.

Zie de aanpassing:

Ook algeheel faalminister Hugo de Jonge geeft duidelijk aan niet geïnteresseerd te zijn in een eventueel geneesmiddel en net zo lang aan te willen modderen tot iedereen een spuit kan krijgen. Geen seconde heeft dit kabinet serieus geprobeerd het virus er onder te krijgen. Ze sturen wat op IC-capaciteit, die ze weigeren te vergroten, en spelen net zolang Lockdown aan- en af tot er een vaccin is.

FaalHugo op 20 mei 2020 over hydroxychloroquine:

Ook WHO baas Tedros zegt dat de Covid-scam niet stopt tot de Great Reset een feit is. De door China betaalde Ethiopische chantabele homofiele communist kondigt doodleuk aan dat de gevangenismaatregelen niet zullen verdwijnen als we allemaal ‘het vaccin’ gehad hebben. Het vaccin stopt de pandemie niet zegt hij, we moeten eerst het ‘klimaatprobleem’ oplossen.

De non-existente klimaatproblemen worden in ene ook door Covid veroorzaakt. En als u dan nog niet op uw knieën ligt, gooit Schwab er een cyberpandemie tegen aan kondigde hij vorig jaar juli aan. Als gevolg daarvan zouden de toeleveringsketens instorten en zou er chaos uitbreken. Men zou zijn woorden bijna als een dreigement kunnen opvatten, aangezien hij precies aangeeft wat er zou kunnen gebeuren als niet iedereen zijn suggesties opvolgt.

Maar ga er maar vanuit dat als u de bevelen wel opvolgt ze alsnog voor een ‘cyberpandemie’ zullen zorgen. Internet uit, stroom uit. Deze psychopaten willen u zien lijden, terwijl ze kaviaar vreten in Davos.

Lees hier alles over Corona.

lees hier alles over The Great Reset.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het World Economic Forum schetst hoe het de Coronacrisis wil gebruiken voor de ‘Great Reset’

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zeepertje
2 jaren geleden

Ja, “Build Back Betteren” is het adagium waar alles voor moet wijken of juist wordt misbruikt…

Qvic
Qvic
2 jaren geleden

Met de slogan van: Zolang niet iedereen is gevaccineerd, dat we niet allemaal veilig zijn. Daar bedoelt Klaus Schwab met het woord “we” niet de bevolking mee, maar alle belanghebbende van de NWO. Want als de bevolking het dodelijke vaccin heeft ingespoten gekregen, dan zijn zij vrijgewaad van de grote massa en hebben zij het alleenrecht over de wereld.

Sjefke
2 jaren geleden

Helaas heeft het niets met COVID-19 te maken.
Het is de communistische wereld agenda van het WEF.
Daar moet alles voor wijken, zelfs geneesmiddelen!

Petra
1 jaar geleden

Denkt er echt nog iemand dat de gevolgen op lange termijn, voor de monsters die achter de gifprik zitten, echt onbekend zijn?

Zoveel moeite doen en de hele wereld op nog nooit vertoonde wijze op zijn kop zetten, voor een resultaat dat volledig onbekend is?

Dat lijkt mij erg onwaarschijnlijk.

mensje
mensje
7 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

And we got the right to be freee and we build our own society and we, we will sing our own song! UB 40

Renate Jones-Belfor
Renate Jones-Belfor
1 jaar geleden

Wanneer staan wij op ipv maar over te praten?? Er moet een grote shift plaatsvinden..we zijn nu al aan het inleveren. Er is straks geen weg terug.

Maria
Maria
1 jaar geleden
Antwoord aan  Renate Jones-Belfor

Precies, ik ben tegen oorlog voeren, maar we komen er niet meer onderuit. Die lui moeten met hun achterlijke ideeën geïnjecteerd worden met kruit!!

johanna janssen
johanna janssen
1 jaar geleden

Is het nou niet mogelijk om die demente mismaakte inteelt kop van die seniele Schwab
te harvesten? Het is hoog tijd dat de wereld verlost wordt van dergelijke monsters !!

Den tuut
Den tuut
1 jaar geleden

De führer van het vierde rijk, man, man Hitler en Stalin waren zotten maar verbleken bij den deze.

Sam007
Sam007
1 jaar geleden

Tijd om deze gewetenloze nwo puppets één voor één te vaccineren met een 9mm. Een andere oplossing is er niet!

de nieuwe Orwel
de nieuwe Orwel
1 jaar geleden

Beroepsvereniging benadrukt nog eens: je verzekering vervalt niet als je complicaties zou krijgen na coronavaccin (msn.com) de dokters mogen geen bewijs leveren dat je ziek of gestorven bent van de bijwerkingen daarom moeten de verzekeringen uitbetalen.