Het wordt een steeds grotere circuswereld deze communistenhel waar we in leven.

Tientallen doden zijn er gevallen bij de BLM rellen ter ere van de serie-criminele junkie George Floyd na zijn overdosis Fentanyl. Honderden bedrijven en bedrijfjes zijn in de hens gegaan. Politiebureaus en gemeentehuizen werden platgebrand en er vielen tientallen doden in de afgefikte steden.

Al zouden we het ook als vooruitgang kunnen zien. BLM heeft tenminste iets gedaan voor het genomineerd werd in tegenstelling tot de communist Obama die de prijs al uitgereikt kreeg voor hij drie illegale oorlogen startte en honderdduizenden onschuldige mensen vermassamoordde.

https://twitter.com/disclosetv/status/1355219551957487620

Een gewelddadige anti-blanke marxistische terreurbeweging wordt beloond voor zijn terreurcampagne in het land dat door de Founding Fathers expliciet bedoeld was als land voor blanke Noordwest-Europeanen, terwijl die met, een slinkende, 60% nog net in de meerderheid zijn.

Ons blanke Europeanen is aangeleerd dat racisme taboe is, maar andere volkeren is dat niet aangeleerd. Het is de hoogste tijd, eigenlijk is het al te laat, dat blanken eens na gaan denken hoe brutaal dergelijke groepen zullen worden eens ze in de meerderheid zijn, en of zij ooit zullen denken dat antiracisme ook voor hen geldt.

Het antwoord is evident. Het is tijd dat wij het anti-racisme frame van ons werpen als anti-blank, en onze raciale vijanden bezien voor wat ze zijn; onze raciale vijanden. Nergens ter wereld bestaat er zoiets als een etnisch-diverse vreedzame samenleving. Het is een wreed experiment van onze Overlords die zich er terdege van bewust zijn dat dit op bloedvergieten uit zal lopen met blanken als slachtoffer.

Massale remigratie is de enige oplossing om de vrede te bewaren !


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Minneapolis: Sinds de BLM rellen is carjacking met 537% toegenomen – Politici willen het politiebudget nog verder verlagen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties