Drosten: Corona-tests ‘niet zinvol’ – nu anale uitstrijkjes op komst

1
994

Volgens de laatste bevindingen van Prof. Dr. Christian Drosten (Charité) en zijn collega Prof. Clemens Wendtner (Schwabing-kliniek München) zouden de Coronatests nu geen uitsluitsel geven. De conclusie: ondanks een negatieve uitslag voor Corona kan men het virus bij zich dragen en andere mensen besmetten.

Virus niet altijd aantoonbaar via keel uitstrijkje

Nu bestaat het vermoeden dat een recente corona-test van een keelslijm van beperkte waarde is en niet het juiste resultaat laat zien, zeggen zij plotseling. Is dat niet wat de “samenzweringstheoretici” al maanden zeggen? Namelijk, dat de testen enorme onnauwkeurigheden hebben. Het omgekeerde is echter ook waar: wie positief test, hoeft niet per se besmet te zijn.

Dat zegt infectioloog Wendtner in een persbericht van Charité:

“De patiënten die we verzorgden waren van jongere tot middelbare leeftijd. Zij vertoonden over het algemeen tamelijk milde symptomen en griepachtige verschijnselen, zoals hoest en koorts, alsmede een aangetast reuk- en smaakvermogen”.

Dus wat te doen?

Deze bevindingen leiden uiteraard tot een overvloed aan maatregelen die garanderen dat de vrijheidsbeperkingen worden bestendigd:

  • Dus ook de negatief geteste zal verder met masker moeten rondlopen.
  • De gevaccineerde persoon kan ook drager blijven – muilkorven blijft verplicht.
  • Afstandsregels ook verder voor de genoemde personen.
  • Vergadering en diverse evenementen slechts voorwaardelijk mogelijk.
  • Demonstratieverbod om “gezondheidsredenen”
  • De controle- en toezichtsmaatregelen (bv. het traceren van mobiele telefoons) zullen verder worden uitgebreid.

https://twitter.com/disclosetv/status/1355151269095223298

Anale tests dreigen

Nadat Chinese onderzoekers in een Corona-studie ook al vermoeden dat de gebruikelijke keeltests niet volstaan, trekken zij nu al de consequenties: Ze voeren nu al extra anale tests uit naast de gebruikelijke tests, bericht UME.


De gebruikelijke methode voor coronatests is een uitstrijkje van de mond of keel. In China wordt momenteel een andere methode gebruikt. Het anale uitstrijkje zou een voordeel kunnen hebben, meldt T-online.de.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Berlijnse Senaat bevestigt coronafraude van de staat: PCR-tests kunnen infectie niet aantonen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maria van den Braak
Maria van den Braak
1 jaar geleden

Zo loop je weer het ziekenhuis uit na een anal swab test: