EU Commissie voorzitter Von der Leyen vergeet dat zij zelf niet gekozen is en haar hele commissie ook niet. Bovenal vergeet zij dat Nederland in 2005 met 63% tegen deze EU gestemd heeft en onze daaropvolgende bezetting door de EU-dictatuur dus illegaal, en al helemaal niet ‘democratisch’, is.

Wie is zij om over democratie te praten.. Donald Trump was, tegen de zin van het establishment, eerlijk gekozen, en Joe Biden heeft een staatsgreep gepleegd.

Forbes:

Wereldleiders vrezen dat de tijd van Donald Trump in het Witte Huis de democratie blijvend heeft geschaad, zei voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie dinsdag tijdens haar toespraak op de Davos Agenda-top, waarmee zij de bezorgdheid van wereldleiders over de langetermijneffecten van de agenda van de voormalige president benadrukte.

Von der Leyen begon haar toespraak op de top met de opmerking dat haar bilaterale zorgen met de VS vorig jaar waren toegespitst op tarieven, maar een jaar later “maken we ons zorgen over de vraag of de democratie zelf misschien blijvende schade heeft opgelopen in de afgelopen vier jaar”.

De EU-commissaris wees op de “donkere kanten” van digitale platforms en sprak over het verdedigen van instellingen tegen “de ondermijnende kracht van haatdragende taal, desinformatie, nepnieuws en het aanzetten tot geweld”.

Met haatspraak en nepnieuws bedoelt de EU niets anders dan elke vorm van kritiek en elke uitspraak die niet volledig in overeenstemming met de denkwijze van de dictatuur is. Als je het niet eens bent met deze illegale dictatuur en zijn genocidale omvolkingspolitiek, dan ben je een haatzaaier, verspreid je nepnieuws en roep je op tot geweld, ook al geef je alleen maar je mening.

Verwijzend naar nieuwe EU-voorstellen die sociale platforms als Facebook en Twitter zouden verplichten hun platform beter te controleren en hun algoritmen openbaar te maken, riep Von der Leyen de nieuwe Amerikaanse regering op om met Europa samen te werken op het gebied van regelgeving.

Lees: Censuur.

Von der Leyen merkte op dat het bedrijfsmodel van onlineplatforms gevolgen heeft voor “onze democratieën, onze veiligheid en de kwaliteit van onze informatie”, en benadrukte dat het daarom noodzakelijk is “deze immense macht van de grote digitale bedrijven in te dammen”.

Daarmee bedoelde de ongekozen Von der Leyen gegarandeerd niet dat Twitter Donald Trump en zijn miljoenen aanhangers niet had moeten bannen. Om de dictatuur te bestendigen wil ze elke tegenspraak onmogelijk maken.

Het is lastig om niet hard te lachen.

“De democratie werd beschadigd door Donald Trump, dus dat betekent we meer censuur moeten toepassen in Europa, en dat de VS ook meer censuur zouden moeten uitoefenen”.

Helaas hoeft ze daar niet op aan te dringen bij de bolsjewistische coupplegers in de VS, die zijn daar uit eigen beweging al mee gestart. (Hier haar hele toespraak).

Het is wel über-ironisch dat ze dergelijke uitspraken juist tijdens de Davos-top doet, het jaarlijkse antidemocratische evenement dat door Klaus Schwab van de ‘Great Reset‘ georganiseerd wordt. Het is veelzeggend dat de eerste die deze week zijn zegje mocht doen in Davos maandag de president van de communistische republiek China, Xi Jinping, was. Schab verwelkomde de brute dictator, met zijn social credit-system, als zijn grote vriend.

De “Davos Agenda” top, voor iedereen die het niet weet, wordt gerund door het World Economic Forum – dezelfde mensen die in 2016 zeiden dat je in 2030 “niets zou bezitten en geen privacy zou hebben”, en vervolgens zeiden dat ze het Coronavirus en de Lockdown gingen gebruiken om een “Great Reset” te organiseren.

https://www.youtube.com/watch?v=lBBxWtKKQiA&feature=youtu.be

Het kan u interesseren dat Schwab persoonlijk vooral bezig is met de promotie van het transhumanisme – hij wil mens en machine vermengen met implanteerbare hersenchips en genetische manipulatie.

Maar dat is alleen maar zijn hobby, weet je. Zoals jij misschien gaat voetballen of mountainbiken of postzegels verzamelen, doet deze kerel aan hersenchips en genetische veranderingen.

Zijn fetisj voor genetische manipulatie is in GEEN ENKEL GEVAL gerelateerd aan het nieuwe mRNA-coronavirusvaccin dat momenteel over de hele wereld wordt verzonden. Iedereen die dat denkt is net zo gek als iemand die denkt dat het virus iets anders is dan een grote vergissing nadat een of andere spleetoog een kom slechte vleermuissoep had gegeten. Het feit dat dit precies is wat de elite wilde dat er zou gebeuren, en dat ze dat openlijk tegen je zeggen, is gewoon toeval dat toevallig heel goed uitpakt voor de machtigste mensen op aarde.

Als ze zeggen “Davos Agenda,” bedoelen ze niet dat ze een “agenda” plannen. Ze bedoelen gewoon dat ze gezellig keuvelen tijdens een theekransje.

Als u wilt suggereren dat hier iets anders aan de hand is dan een reeks schijnbaar vreemde toevalligheden, dan vormt u een duidelijke en actuele bedreiging. Dan bent u een complotdenker die nepnieuws verspreidt en haat zaait en aanzet tot geweld en tot zwijgen gebracht moet worden.

Alle wereldelites gaan minstens één keer per jaar naar deze bijeenkomst om over een wereldagenda te praten, en dit jaar staat het tot zwijgen brengen van de burgerslaven en voorkomen dat zij met elkaar communiceren bovenaan hun to-do lijst.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over de Great Reset.

Lees hier meer over Vaccins.

Lees hier meer over Lockdowns.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Duitse econoom: ‘The Great Reset’ zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjefke
2 jaren geleden

Wat een arrogantie van deze ongekozen bobo. Trump was de enige democratisch gekozen leider. Ook was hij er voor de Amerikanen die hem gekozen hadden.
Onze Europeesche leider zijn niet gekozen en zitten er niet voor de Europese burger.