Amerikaanse minister van Volksgezondheid schokt twitter met outfit

0
2939

De nieuwe Amerikaanse vice-minister van Volksgezondheid Rachel Levine heeft voor opschudding gezorgd op Twitter, waar hij werd opgemerkt vanwege zijn ongewone jurk. De man droeg een korte lichtblauwe jurk met ruches en met strikken versierde staartjes in zijn haar.

De Amerikaanse onderminister van Volksgezondheid Rachel Levine heeft al voor veel opschudding gezorgd op sociale media. Levine, de eerste “transvrouw” in een Amerikaanse regering, is gezien in een ietwat ongebruikelijke outfit voor een volwassen man.

Voor vandaag had de 63-jarige een heel korte lichtblauwe jurk met witte ruches en een witte Russische trui uitgekozen. Daaronder droeg hij een witte panty en in zijn haar had hij  grote groene glinsterende strikken in het kapsel van een klein meisje.

Het is echter niet duidelijk in welke context Levine de meisjeskleding droeg.

In reacties op Twitter vroeg een gebruiker: “Draagt ​​hij ook luiers?” En een ander stelt laconiek “Als het liberalisme volledig is ontspoord, gaat het zo“.

Auteur Katerina Janouch vestigde de aandacht op het ongewone uiterlijk van de nieuwe Amerikaanse onderminister van Volksgezondheid:


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Duitsland: Na “seksspeeltjes-koffer” eist de onderwijsadviseur nu “masturbatieruimtes” in kindercrèches

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties