EU geeft Tanzania 27 miljoen euro ‘Coronahulp’ – President verklaart pandemie voor beëindigd en steekt het geld in zijn zak

0
1478

De Tanzaniaanse president John Magufuli heeft een manier gevonden om de pandemie te stoppen. Sindsdien gaat het leven zijn gewone gangetje. De enige voorwaarde voor het beëindigen van alle Corona-maatregelen was onafhankelijk denken.

Tanzania maakt de EU belachelijk. Nadat de Europese Unie 27 miljoen euro had overgemaakt aan het Afrikaanse land om de coronaviruspandemie te helpen bestrijden, accepteerde het land de euro’s dankbaar en verklaarde het het land daarna onmiddellijk coronavirusvrij en de pandemie voorbij.

In feite was de 27 miljoen euro voor Tanzania uit een solidariteitsfonds van de EU bedoeld om de Covid 19-pandemie te bestrijden. Tanzania zou het gebruiken om beschermende uitrusting aan te schaffen en geld te investeren in de ontwikkeling van vaccins of geneesmiddelen, en het zou ook betalen voor covid-tests en andere maatregelen om de verspreiding van het virus in te dammen. De Tanzaniaanse president John Magufuli was echter al in mei vorig jaar achterdochtig geworden toen hij een toename van het aantal valse gevallen van het coronavirus had vastgesteld. Sindsdien stond hij wantrouwend tegenover de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en besloot hij de beweringen zelf te onderzoeken. Zijn eigen onderzoek bracht hem tot de conclusie dat de pandemie een geënsceneerd plan is.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties