Voormalig congreslid Tulsi Gabbard vroeg Joe Biden of hij de staat van beleg had afgekondigd nadat was onthuld dat duizenden troepen die in de hoofdstad zijn gestationeerd daar tot maart zullen blijven.

Ten minste 5.000 soldaten van de Nationale Garde zullen in DC blijven totdat de impeachment tegen Donald Trump is voltooid, een proces dat zeker zes weken kan duren.

‘President JoeBiden, heeft u de staat van beleg afgekondigd? Omdat het er zo uitziet en aanvoelt. Laat onze troepen terugkeren naar hun families’, tweette Gabbard.

Tijdens een optreden op Fox News werd Gabbard gevraagd of het gerechtvaardigd was om zoveel troepen het Capitoolgebouw te laten bewaken gezien het feit dat er absoluut geen onrust was tijdens of na de inauguratie van Biden.

Terwijl ze beweerde dat de troepen “mishandeld” waren nadat ze op cementvloeren moesten slapen, zei de voormalige congresvrouw dat de 25.000 troepen die de hoofdstad bezetten een enorme overdreven reactie was, aangezien er geen bewijs was van een op handen zijnde aanval.

De militaire veteraan zei dat er geen rechtvaardiging was om 5.000 troepen in de hoofdstad te houden, en vroeg: “Wat proberen ze nu te bereiken door een blijvende aanwezigheid te creëren? Dat klinkt als veel van de dingen die we overzee hebben zien gebeuren.”


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


De enige Democratische politicus die nog opkomt voor Blanken is Tulsi Gabbard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in