Tienduizenden troepen van de National Guard werden opgeroepen door de paranoïde staatsgreepplegers van de Biden regering om Washington te bezetten.

Ze sliepen op de vloer van het Capitool en toen ze niet meer nodig waren werden ze naar een parkeergarage verbannen, meldt de New York Post.

Duizenden leden van de Nationale Garde werden “verbannen” naar een krappe parkeergarage nadat ze donderdag abrupt werden gedwongen delen van het terrein van het Amerikaanse Capitool te verlaten, volgens berichten.

Officieren kregen te horen dat ze niet langer toegang hadden tot delen van het US Capitol Complex – waaronder een cafetaria van het Senaatskantoor dat voorheen als rustplaats werd gebruikt – nadat ze onvermoeibaar de hoofdstad van de natie hadden beschermd in de dagen voorafgaand aan de presidentiële inauguratie, aldus Politico.

“We voelen ons eerlijk gezegd gewoon verraden,” vertelde een Guardsman aan de krant. “Nadat alles naadloos verliep, werden we nutteloos geacht en verbannen naar een hoek van een parkeergarage.”

De frauduleuze president Joe Biden dankte ze daarna af als honden, en zo schreven wij:

En, als Pelosi en Biden echt zo bang zijn voor Corona, waarom halen ze dan 35.000 troepen uit 50 verschillende staten naar Washington om daar een week lang op elkaar te zitten en vervolgens als superspreaders weer terug te keren naar alle delen van het land?

En wat wij voorspelden gebeurde, meldt The Gateway Pundit:

Honderden troepen van de Nationale Garde die zijn ingezet in Washington, D.C. voor de inauguratie van Biden deze week, hebben positief getest op het COVID-19 of zijn in quarantaine voor blootstelling aan het virus, volgens een rapport van Politico dat vrijdag is gepubliceerd. Sinds hun aankomst in het Capitool vorige week zijn troepen gezien die in kleine ruimtes rusten en slapen. Donderdagavond werd gemeld dat 5.000 troepen opdracht hadden gekregen om te rusten in een parkeergarage op het terrein van het Capitool, wat tot verontwaardiging leidde bij Congresleden en Senatoren.

Nu heeft Donald Trump zijn hotel in Washington te beschikking gesteld:

De inzet is veranderd in een superspreader event, meldt Politico.

Zeg niet dat we niet gewaarschuwd hadden …

Demente Biden heeft helemaal niks met de troepen, of welke gewone Amerikaan dan ook. Dit voorbeeld van vandaag toont dat weer sprekend aan.

Iemand zei Biden in zijn oortje dat hij de mariniers moest groeten, en in plaats van ze te groeten herhaalde hij gewoon wat gezegd werd; “groet de mariniers,” omdat hij zo gewend is te herhalen wat er uit zijn oortje komt.

De mariniers werden niet gesalueerd.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Biden verklaart de oorlog aan Blanken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties