De WHO heeft haar richtlijnen voor het gebruik van PCR-tests gewijzigd op de dag van Biden’s inauguratie.

Zij verklaren nu dat een positief resultaat op zich geen indicatie is van besmetting met #COVID19 en dat een tweede test samen met een klinische diagnose vereist is.

En op dat veel te hoge aantal ‘besmettingen’ baseert het kabinet dan het ‘beleid’.

https://twitter.com/disclosetv/status/1352203227836649472

De link in de tweet is kapot. Deze doet het wel (voor zo lang het duurt):

Lockdowns, en nu de avondklok, zijn gebaseerd op absolute aantallen besmettingen, dat is al volstrekt onwetenschappelijk, omdat als er meer getest wordt er automatisch meer besmettingen zijn en vice versa. Het aantal besmettingen afgezet tegen het aantal afgenomen testen zou al beter weergeven of er een daadwerkelijke toename is of niet, maar nu geeft de WHO zelfs toe dat de tests onbetrouwbaar zijn als die niet ook gevolgd worden door een tweede test en klinische diagnose.


LEES OOK:

PCR-test geeft misschien tot wel 90% vals positieven volgens onderzoek van ‘Nature’


Deze erkenning van de WHO werpt ook vragen op over het werkelijke aantal Covid-doden. Hoe betrouwbaar waren de tests die bepaalden of een overledene Covid had? Het was al bekend dat een hoop sterfgevallen als Covid-doden geteld worden als de overledenen met-corona in plaats van aan-corona gestorven waren, maar nu mogen er nog meer vragen bij gesteld worden. Eigenlijk zou oversterfte het getal moeten zijn om op te sturen in plaats van het moeilijk te testen aantal besmettingen of de door Rutte gehalveerde IC-capaciteit waar begin vorig jaar op gestuurd werd. Volgens Baudet is er zelfs helemaal geen oversterfte. Daar valt misschien wel wat op af te dingen, maar vast staat in ieder geval dat een deel van die oversterfte juist door de lockdowns en coronamaatregelen veroorzaakt wordt.

Rutte’s avondklok is ingegeven door een irreële angst voor de Britse variant. Pure paniekzaaierij, want virussen muteren altijd, en verdringen elkaar. Het aantal ziekenhuisopnames daalt al vanaf 29 december. De Britse mutant is dan misschien besmettelijker en verdringt daarom eerdere varianten maar mensen worden er een stuk minder ziek van. Britse ziekenhuizen lagen minder vol dan afgelopen jaren rond deze tijd, dus een simpele blik over de grens zou duidelijk gemaakt hebben dat er geen reden tot paniek was.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier meer over Lockdowns.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Avondklok zo goed als zeker – Nu de Lockdown-Coalitie demissionair is heeft Mark Rutte vrij spel

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties