Terwijl de paranoïde regering van de frauduleuze Joe Biden in alle hoofdsteden van de staten het leger had ingezet en Washington DC had omgetoverd tot een vesting, omdat ze een opstand verwachtten van Trump aanhangers, was het Antifa dat weer rellend tekeer ging.

In Denver en Seattle werd de Amerikaanse vlag verbrand, en in die laatste stad werden ook auto’s aangevallen.

In Antifa-hoofdstad Portland werd het gebouw van de immigratie- en douanedienst (ICE)  aangevallen. Volgens de politie waren de linkse terroristen bewapend met pepperspray, tasers, schilden, vuurwerk en stenen.

Toen de groep het gebied verliet en naar een park in de buurt marcheerde, verrichtten politieagenten “gerichte arrestaties” in verband met de schade aan het hoofdkwartier van de plaatselijke Democratische Partij dat ook door de relschoppers werd aangevallen.

Op een gegeven moment toen agenten op fietsen iemand vertelde dat ze metalen palen moesten verwijderen die aan een spandoek waren bevestigd dat als wapen kon worden gebruikt, werden ze omsingeld en bekogeld met voorwerpen, zei politiewoordvoerder Allen.

Een online geplaatste video toont een menigte van demonstranten die proberen om de fiets van een agent te stelen. “Toen agenten zich terugtrokken, omsingelde de agressieve menigte de agenten en begon met objecten te gooien,” zei Allen. De menigte was bewapend met staven en lange messen, voegde de politie eraan toe. De politie moest een rookbom gebruiken om te ontsnappen.

Andere videoclips tonen mensen met spandoeken waarop staat: “We zijn onregeerbaar” en “We willen geen Biden – We willen wraak!” voor “Politiemoorden”, “Imperialistische Oorlogen” en “Fascistische Bloedbaden”.

Komt helemaal goed met de ‘eenheid’ die Biden beloofd heeft.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Biden verklaart de oorlog aan Blanken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties