Terroristen welkom! 

Biden’s team heeft aangekondigd dat hij het reisverbod voor Iran, Irak, Libië, Somalië, Soedan, Syrië en Jemen zal opheffen.

Blanken niet welkom!

Tegelijkertijd hebben ze aangekondigd dat ze het besluit van Trump om de reisbeperkingen uit het Verenigd Koninkrijk, Ierland, delen van Europa en Brazilië op te heffen, zullen terugdraaien.

Op zijn eerste ambtsdag is de door fraude aan de macht gekomen president van de VS, Joe Biden, van plan om een aantal executive orders uit te vaardigen, waaronder één die het reisverbod voor een aantal overwegend islamitische landen herroept.

Volgens een memo die op zaterdag door Ron Klain, de nieuwe stafchef van het Witte Huis van Biden, werd verspreid, zal de nieuwe Amerikaanse regering een golf van omkeringen in het beleid van de Amerikaanse president Donald Trump gedurende de eerste tien dagen van haar ambtstermijn op gang brengen.

Deze omvatten ook het opsluiten van de bevolking met corona als excuus, het opnieuw sluiten van het akkoord van Parijs over de klimaatverandering om de samenleving te slopen en immigratiewetgeving die het mogelijk maakt dat miljoenen mensen het staatsburgerschap krijgen om blanken een minderheid te maken.

Kort na zijn aantreden in 2017 vaardigde Trump een besluit uit dat reizigers uit zeven moslim-terreurstaten verbood om de Verenigde Staten binnen te komen. Stuk voor stuk landen die door de communistische agitator en massamoordenaar Obama al op de terreurlijst gezet waren.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Biden verklaart de oorlog aan Blanken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Claudia M.
Claudia M.
2 jaren geleden

Het enige wat wij nu nog kunnen doen is ze daar aan de overkant van die hele grote plas, veel succes wensen. Hopelijk worden we niet teveel in de Amerikaanse hetze meegetrokken.