Google-zoekopdracht voor “gelukkige blanke vrouw”

1
566

Weet je wat vrouwen gelukkig maakt? Waarschijnlijk wel. Maar wat op de eerste plaats komt als het gaat om gelukkig zijn, kun je zien als je “gelukkige blanke vrouw” invoert in google. En daar zie je bij de eerste twaalf gepresenteerde beelden uitsluitend vrouwen die door zwarte mannen gelukkig worden gemaakt. De eerste vrouw, die als gelukkig wordt voorgesteld aan de zijde van een blanke partner, is pas op positie 19 te vinden.

Als je de zoekopdracht in het Nederlands uitvoert met “gelukkige blanke vrouw” werkt het niet, maar in het Duits met „glückliche weiße Frau“ wel en ook in het Engels met “happy white woman”.

Nu is het niet de taak van onze website om uit te zoeken of en zo ja, het zo is volgens het google-algoritme“, schrijft Unser Mittel Europa, “we willen laten zien dat ook hier de vermeende voordelen van zwarten ten opzichte van saaie blanken geadverteerd moeten worden. Het is heel goed mogelijk dat een of andere vrouw in de “edele wilde”, in tegenstelling tot gefeminiseerde watjes, een “hele kerel” ziet, waarnaast ze zich intellectueel superieur kan voelen“.

Multi-etnische liefde blijkbaar eenrichtingsverkeer

Het is ook interessant om op te merken dat bij de partnerschappen de voorkeur wordt gegeven aan een zwarte man / blanke vrouw in plaats van de tegenovergestelde variant. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de vrouwen die gelukkig zijn met een zwarte positief kunnen worden afgebeeld, omdat ze deugden lijken te hebben zoals antiracisme, tolerantie en kosmopolitisme en ook moeten worden getoond als een voorbeeld van actief geleefd multiculturalisme.

In het tegenovergestelde geval – dat wil zeggen, een blanke man met een zwarte vrouw – wordt dit allemaal weggelaten, omdat de man in kwestie de indruk zou kunnen wekken een arme zwarte vrouw als seksobject te hebben betrapt. Vandaar de eenzijdige presentatie. Of welke andere reden zou dat kunnen hebben?

Wat Unser Mittel Europa niet opmerkt is dat als je een volk wil omvolken / uitroeien het veel effectiever is om de vrouwen van dat volk aan raciale vreemdelingen te koppelen dan mannen. In tegenstelling tot mannen, kunnen vrouwen maar een beperkt aantal nakomelingen verwekken, en als die vrouwen ‘bezet’ zijn verdwijnen de genen van het uit te roeien volk een stuk sneller. Precies zoals Kalergi, Kaufman en Morgenthau bepleit hebben dat moest gebeuren met het Duitse ras.

Blanke vrouwen worden niet gelukkig van een zwarte man

Zoals R. Houck heeft beschreven in een artikel gepubliceerd op Counter Currents over ‘De oorlog tegen blanken in de reclame‘ worden blanke vrouwen niet gelukkig met een zwarte man:

“Een studie uit 2015 onderzocht de resultaten van vrouwen die kinderen hebben met zwarte mannen, de resultaten waren onthutsend. Op dit moment wordt 70 procent van de zwarte kinderen buitenechtelijk geboren, maar als de moeder blank is en de vader zwart, springt het percentage naar 97 procent. 98% van de onderzochte blanke moeders geeft aan dat de vader hun kinderen niet financieel steunt, 97% geeft aan dat de vader niet in het leven van het kind zit en 97% van de vrouwen heeft een beroep gedaan op een uitkering om zichzelf en hun kinderen te onderhouden. Slechts 10 procent van de vrouwen die kinderen hebben met zwarte mannen die niet getrouwd zijn, trouwt. Verreweg de meeste blanke vrouwen met kinderen met zwarte mannen leven ver onder de armoedegrens”.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


De Duitsers zijn bijna uitgeroeid: 25% van de inwoners is niet-Duits en 50% van de jeugd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Von Abel
Von Abel
2 jaren geleden

Die rassenmix propaganda zie je vooral in reclames.