De invoering van de avondklok komt na corona-overleg in het Catshuis een stap dichterbij, meldt de Telegraaf.

Gevreesd wordt in het demissionaire kabinet dat ’een stap vooruit’ nu echt nodig is met het oog op nieuwe coronamutaties. De aankomende dagen volgt er nader politiek overleg over en overleg met de veiligheidsregio’s.

Pure paniekzaaierij, want virussen muteren altijd, en verdringen elkaar. Het aantal ziekenhuisopnames daalt al vanaf 29 december. De Britse mutant is dan wel besmettelijker en verdringt daarom eerdere varianten maar mensen worden er een stuk minder ziek van.

De demissionaire Lockdown-Coalitie heeft schijt aan de Tweede Kamer want op 10 november werd nog de motie Wilders aangenomen om geen avondklok in te stellen:

Het roept onmiddellijk de herinnering aan de draai omtrent de vaccinatieplicht in het leven. Op 20 november sprak de Kamer zich er tegen uit, om nog geen vier weken later akkoord te gaan met indirect gedwongen vaccinatie.

De NOS legt uit dat het de bedoeling is om contacten tussen mensen te verhinderen;

Volgens de experts is het nodig die maatregelen te nemen “totdat we een gunstig seizoenseffect kunnen verwachten op de verspreiding, en een effect van groepsimmuniteit door doorgemaakte infecties en door vaccinatie”. Eerder noemden de experts een avondklok als manier om mensen weer het gevoel te geven dat het belangrijk is om contact met anderen te vermijden.

En het zal er tussen geslopen zijn, maar de NOS zegt ook dat het wachten is tot er een ander seizoen aanbreekt. Deze vorm van het SARS-virus, waar we al jaren mee leven, is seizoensgebonden, net als de griep. In de winter heb je een loopneus en in de zomer niet.

Het is extra wrang om gezonde mensen op te sluiten op het moment dat dit kabinet nog steeds de zorg voor de wel kwetsbare ouderen nog steeds niet op orde heeft. Een jaar nadat Hugo de Jonge geen mondkapjes kon regelen, is er in verzorgingstehuizen nog steeds een gebrek aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

Diegenen die beschermd moeten worden, worden niet beschermd. Diegenen die geen bescherming behoeven, worden opgesloten, lijkt het motto van dit kabinet geworden te zijn.

En begin trouwens maar met je serieus zorgen te maken dat Rutte weer een demissionair kabinet leidt. Toen Rutte-I demissionair was, omdat het CDA het kabinet opblies, niet de PVV, heeft Rutte het ESM er door gejast, dat maakt dat we garant staan voor de schulden van alle EU-landen.

De staatsrechtelijke mores schrijft voor dat er in demissionaire tijden geen ingrijpende beslissingen genomen worden, maar zoals Rutte eerder bewezen heeft, ziet hij die periode als een uitgelezen mogelijkheid om er democratisch oncontroleerbare beslissingen door te drukken, omdat zijn kabinet toch niet meer kan vallen als het al gevallen is.

Rutte is onaantastbaar en oncontroleerbaar tot aan de verkiezingen. De geruchten dat de verkiezingen, wegens Corona, tot oktober uitgesteld zullen worden, zouden dus iedereen extra zorgen moeten baren.

Niet dat verkiezingen er ook maar iets toe doen, of democratie. De uitslag staat bij voorbaat vast, van tevoren is bepaald welk poppetje de agenda van de Globalisten door mag voeren. En omdat wij geen limiet hebben voor het aantal termijnen dat iemand minister-president kan zijn, in tegenstelling tot elk fatsoenlijk land, zit het er dik in dat we tot het eind van ons leven opgescheept zitten met Mark Rutte.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier meer over Lockdowns.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Tweede Kamer akkoord met indirect gedwongen vaccinaties

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties