Nadat de sterfgevallen in het kielzog van de Corona-vaccinaties bekend werden, heeft de gezondheidsdienst “Folkehelseinstituttet” (FHI) nu zijn in december gepubliceerde inentingsaanbevelingen gewijzigd, meldt taz.de.

Autoriteiten adviseren nu voorzichtigheid

“Zeer kwetsbare mensen” krijgen nu het advies om geen vaccinatie tegen Covid 19 te krijgen, bericht UME. Dit betekent dat de dienst voorzichtigheid adviseert in het geval van zeer oude mensen, hoewel de vaccinaties goed zouden worden verdragen door de overgrote meerderheid van de senioren. Gevolgen op de lange termijn, zoals mogelijke onvruchtbaarheid en dergelijke, kunnen bij deze groep mensen in ieder geval worden uitgesloten.

Artsen moeten “zorgvuldig overwegen”

“Artsen moeten nu zorgvuldig overwegen wie er gevaccineerd moet worden,” vertelde Steinar Madsen, medisch directeur van het geneesmiddelenbureau Legemiddelverket, aan de Noorse omroep NRK. In hun eerste van wat nu regelmatige wekelijkse verslagen over Corona-vaccinaties zullen zijn, werden 29 meldingen van bijwerkingen beoordeeld. Daaronder zijn 13 sterfgevallen, 9 meldingen van ernstige bijwerkingen en 7 van minder ernstige bijwerkingen. Daarnaast worden nog 10 sterfgevallen onderzocht door het “Legemiddelverket”.

Gezondheidsautoriteiten sluiten een verband tussen sterfgevallen en vaccinaties niet uit

Aangezien alle sterfgevallen plaatsvonden onder kwetsbare patiënten in verpleeghuizen – degenen die stierven op de dag van de inenting waren allemaal ouder dan 80 of 90 jaar – zou er een verband kunnen zijn met de inenting, legde de chef van de gezondheidsdienst Madsen uit:

“Het lijkt erop dat sommige van deze patiënten zulke ernstige bijwerkingen kunnen krijgen in de vorm van koorts en malaise dat een zeer ernstige ziekte nog ernstiger kan worden, wat kan leiden tot de dood.”

Bijwerkingen niet uitgesloten!

De studies waarop de goedkeuring van de vaccins was gebaseerd “omvatten zeer weinig mensen ouder dan 85 jaar”, informeert de dienst. En verder:

“We weten dus weinig over de gevolgen van bijwerkingen voor ouderen. Het kan ook niet worden uitgesloten dat onbekende bijwerkingen optreden als de vaccins worden gebruikt bij grote bevolkingsgroepen ”.

Zoals hier duidelijk vermeld, is er op dit moment “weinig” bekend over de bijwerkingen bij senioren. Dat zal echter snel veranderen als er voldoende resultaten over de oudere proefpersonen beschikbaar zijn en worden geëvalueerd. Tot die tijd kunnen we gerustgesteld worden door politici en de mainstream media en, indien nodig, weggezet worden als “complottheoretici” of “Covidiots”.

De groep die het grootste risico loopt door Corona, de 85-plussers, daar is dus én nauwelijks voor getest én daar is het vaccin nu mogelijk ook nog gevaarlijk voor, terwijl dat eigenlijk de enige groep is waar het vaccin nuttig voor zou zijn.

Al met al wordt dat vaccineren een steeds onzinniger onderneming en kun je er grote vraagtekens bij zetten waarom het dan verplicht gesteld zou moeten worden voor een grotendeels gezonde bevolking waar Corona geen enkel risico voor vormt.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier meer over het vaccin.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Slachtoffers van het Covid-vaccin trillen en beven alsof ze onder stroom staan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in