Een rechtbank in de Zuid-Amerikaanse staat Peru trekt momenteel de aandacht met een moedig besluit. Het stelt dat het COVID-19-virus een uitvinding is van een “wereldwijde criminele elite” die bestaat uit miljardairs zoals George Soros, de familie Rockefeller en Microsoft-ondernemer en mede-oprichter Bill Gates.

Pandemie ‘onvoorspelbaar, behalve voor de makers’.

Zoals de Kamer van Beroep van de Chincha-archipel en de stad Pisco in een vonnis aankondigden, was de pandemie “niet te voorzien”, behalve voor de makers ervan, “die zij met extreme geheimhouding binnen hun omgeving en mondiale bedrijven hebben afgehandeld en blijven controleren”.

Aanleiding voor dit opzienbarende vonnis was een verontschuldiging van de rechters die verantwoordelijk waren voor de vertraging in de behandeling van het beroep van een verdachte die om opheffing van zijn (voorlopige) hechtenis had verzocht, maar wiens verzoek werd vertraagd door de coronapandemie, bericht UME.

In de uitspraak schreven de drie juryleden:

“Geen enkele wereldregering, natuurlijke persoon of rechtspersoon, noch de verdediging van de beschuldigde kan beweren dat deze pandemie de kwaliteit van ‘voorzienbaar’ heeft, behalve voor de makers van de nieuwe wereldorde zoals Bill Gates, Soros, Rockefeller, enz.”

Procedure ingeleid tegen moedige rechters

De uitspraken van de drie rechters trokken ook buiten de landsgrenzen veel aandacht. Onmiddellijk werd de beschuldiging geuit dat de ambtenaren de samenzweringstheorieën rond de Corona-pandemie zouden dienen en verspreiden met hun oordeelsvorming.

Het Decentrale Bureau voor de Controle van de Magistratuur (Odecma) van Ica heeft daarom al een vooronderzoek ingesteld tegen de rechters die de beslissing hadden ondertekend. Het doel van het onderzoek is om bewijs te verzamelen dat kan helpen bij het identificeren van vermeende onregelmatigheden die door de rechters zijn begaan.

Lees hier alles over ‘The Great Reset’.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Duitse econoom: ‘The Great Reset’ zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tom
Tom
1 jaar geleden

Wie legt ook bij voor een emigratie met groepskorting naar Peru?