Eerst vragen ze je vriendelijk of je een asielcrimineel op wilt nemen, dan zul je gedwongen worden en uiteindelijk word je gewoon bruut onteigend, zoals je land al eerder onteigend is en tenslotte zal er nergens meer plaats zijn voor jou, behalve in een graf zonder naam.

Inwoners van Puy-de-Dôme, Frankrijk, worden door de lokale overheid gevraagd om asielcriminelen in de militaire leeftijd die zich voordoen als ‘niet-begeleide buitenlandse minderjarigen‘ in hun huizen te verwelkomen vanwege overvolle asielaccommodaties.

Het departement heeft vrijwilligers gevraagd zich aan te sluiten bij het SESAME-project, dat toezicht houdt op de plaatsing en de zorg voor minderjarige migranten. De accommodatiesystemen in het gebied zijn zo overweldigd dat sommige jonge migranten in hotels verblijven, zegt de raad.

Voor buitenlandse ‘minderjarigen’ worden nu particuliere woningen gezocht.

“Het gezin, het echtpaar of de alleenstaande, met of zonder kinderen, actief of met pensioen, verwelkomt een jongere bij hen thuis, hetzij als een ondersteunend pleeggezin – voor een voltijdse opvang van een jongere voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar, verlengbaar tot het bereiken van de volwassenheid, of als aflossingsgezin – voor incidentele opvang van een of meer jongeren tijdens de feestdagen en bepaalde weekenden ”, legt de SESAME-projectwebsite uit.

“Het verwelkomen van een buitenlandse minderjarige is een burgerlijke en solidariteitsverplichting die het mogelijk maakt om een ​​gezinsvriendelijke, geruststellende, stabiliserende en bevredigende omgeving voor de jongere te bieden”, vervolgt de beschrijving. “Het gezin zet zich in om het gezinsleven met de jongere te delen en zo bij te dragen aan hun sociale, educatieve en culturele integratie op ons grondgebied.”

80 procent van de asielparasieten die zich voordoen als minderjarig zijn volwassen

Het Franse departement Côte-d’Or heeft onthuld dat van de meer dan 500 migranten die beweren minderjarig te zijn en die in 2019 in het departement aankwamen, slechts 20% minderjarig was.

Het departement, dat de stad Dijon bevat, verklaarde dat het 523 buitenlanders ontving die beweerden minderjarig te zijn in 2019 en dat uit onderzoek bleek dat slechts een honderdtal van hen de leeftijd hadden die ze beweerden te hebben, meldt Le Bien Public.

Veel Arabische en Afrikaanse volwassen mannen van midden twintig doen zich voor als minderjarig of “kinderen” nadat ze voor het gemak hun paspoort hebben ‘verloren’ zodat hun leeftijd of land van herkomst niet meer te bewijzen valt om zo hun kans op asiel in het Westen te vergroten.
Autoriteiten zijn machteloos omdat de bewijslast absurd op hen rust. In sommige gevallen werden 29-jarige mannen geregistreerd als “kinderen”, wat de belastingbetaler elke maand duizenden euro’s kostte om te babysitten. Deze “kinderen” hebben vaak niets beters te doen dan door de straten van de Europese steden te zwerven in bendes tot 20 man, mensen te beroven, vrouwen lastig te vallen en straatgevechten te voeren.

Frankrijk had problemen met migranten die ten onrechte beweerden minderjarig te zijn om een voorkeursbehandeling te krijgen, waarbij de politie zelfs een netwerk van migranten arresteerde, voornamelijk uit Ivoorkust, die in 2018 hielpen met het maken van valse documenten om de Franse autoriteiten voor de gek te houden en de belastingbetaler een miljoen euro kostte.

Vorig jaar beweerde een migrant bij de politie in de gemeente Angoulême in Zuidwest-Frankrijk dat hij 16 jaar oud was, totdat agenten een antecedentenonderzoek uitvoerden waaruit bleek dat de man, die beweerde uit Mali te komen, eigenlijk 47 was nadat zijn vingerafdrukken waren vergeleken met een paspoort dat hij had gebruikt om Spanje binnen te komen.

Uit cijfers die in september door de Assemblée des départements français (ADF) werden vrijgegeven, bleek dat de kosten van niet-begeleide minderjarige migranten voor de Franse belastingbetaler twee miljard euro per jaar bedragen voor de geschatte 41.000 minderjarigen die momenteel in Frankrijk wonen, waarbij elke migrant de staat 50.000 euro kost.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Frankrijk: ‘Vluchtelingen’ volgen een officiële cursus waarin ze leren dat het gastland de duivel is en dat het legitiem is om te stelen, zegt een Syriër

1 REACTIE

  1. ik onderschrijf wel uw zienswijzen, maar erger me dood aan uw gebrek aan grammaticale kennis: ‘DE inwoners…worden door de Franse overheid gevraagd’ i.p.v. ‘De inwoners wordt gevraagd…’ derde naamval!! cf Nog erger ‘worden verzocht’i.p.v. wordt verzocht’, want verzoeken met de vierde naamval betekent ‘in verzoeking brengen, verleiden’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in