De door middel van fraude aan de macht gekomen president Joe Biden zal op de eerste dag van zijn presidentschap amnestiewetgeving invoeren voor de meer dan elf miljoen illegale vreemdelingen die in de Verenigde Staten verblijven, volgens pro-illegale immigratieactivisten. De wetgeving zal een middel bevatten om het staatsburgerschap te verlenen aan bijna elke vreemdeling in het land.

De verwachting is dat de illegalen die in aanmerking komen voor amnestie maar liefst elf tot twintig miljoen zullen zijn, waarbij de schattingen sterk uiteenlopen over het aantal vreemdelingen in de Verenigde Staten. Biden heeft toegezegd af te zien van deportatie voor elke vreemdeling in het land, met uitzondering van degenen die veroordeeld zijn voor misdrijven, meldt Big League Politics.

Als het niet lukt om deze massale amnestiewet aangenomen te krijgen, hebben de Democraten een meer bescheiden plan opgesteld om meer dan 5 miljoen illegalen te legaliseren die ze als essentiële arbeiders beschouwen. Congres-democraten hebben verschillende meningen over de vooruitzichten of de amnestiewetgeving aangenomen zal worden, terwijl Biden’s primaire focus waarschijnlijk ligt op coronavirushulp, een gespleten Senaat en een flinterdunne meerderheid in het Democratische Huis.

Immigratieactivisten hebben geëist dat bijna elke illegale vreemdeling in het land binnen vijf jaar het staatsburgerschap van de Verenigde Staten krijgt, terwijl Kamala Harris naar verluidt onthulde dat degenen die de wet overtreden acht jaar moeten wachten op het Biden-amnestieplan.

Biden zal waarschijnlijk een overvloed aan executieve orders ondertekenen die clementie verlenen aan illegale vreemdelingen, inclusief een uitbreiding van het DACA-programma waarover tijdens het presidentschap van Donald Trump voortdurend is gediscussieerd.

Migrantenkaravanen zijn al begonnen aan de reis van Midden-Amerika naar de Verenigde Staten, gretig om gratis bijstand en burgerschapsvoordelen te ontvangen van een aanstaande president die beloofd heeft genereuze concessies te doen aan illegale vreemdelingen.

Aan drugskartels gelieerde smokkelaars zijn al begonnen met reclame maken bij potentiële migranten voor kansen om de Verenigde Staten te infiltreren, en beweren dat ze vrij spel zullen hebben over de grens als president Donald Trump zijn ambt verlaat.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Biden verklaart de oorlog aan Blanken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in