Goed nieuws voor de vaccinmakers die tot in de eeuwigheid hun vaccin zullen kunnen blijven verkopen. Goed nieuws voor de online-verkoop. En geweldig nieuws voor de overheden die nu al die lastige burgers voor de rest van hun leven op kunnen sluiten.

Slecht nieuws voor de griep, want het griepvirus lijkt niet naast het covid-virus te kunnen bestaan.

CNBC:

De CEO van Covid-19 vaccinbouwer Moderna waarschuwde woensdag dat het coronavirus dat de wereldeconomieën tot stilstand heeft gebracht en de ziekenhuizen heeft overweldigd, “er altijd” zal zijn.

Niet de hele wereldeconomie, want de voorspelling is dat de Chinese economie dit jaar met 8% zal groeien, en die communistische dictatuur zal dan gretig alles in het Westen voor een prikkie opkopen, iets waar onze machthebbers maar al te graag toe bereid lijken om aan mee te werken.

Volksgezondheidsambtenaren en deskundigen op het gebied van besmettelijke ziekten hebben gezegd dat het zeer waarschijnlijk is dat Covid-19 een endemische ziekte zal worden, wat betekent dat het te allen tijde aanwezig zal zijn, hoewel waarschijnlijk op lagere niveaus dan nu het geval is.

Nog minder gevaarlijk dan nu dus.

Moderna CEO Stephane Bancel leek het er woensdag mee eens te zijn dat Covid-19 endemisch zal worden en zegt: “SARS-CoV-2 gaat niet weg.”

“We zullen voor altijd met dit virus leven, denken we,” zei hij tijdens een paneldiscussie op de JPMorgan Healthcare Conference.

Gezondheidsfunctionarissen zullen voortdurend moeten uitkijken naar nieuwe varianten van het virus, zodat wetenschappers vaccins kunnen produceren om ze te bestrijden, zei hij. Onderzoekers in Ohio zeiden woensdag dat ze twee nieuwe varianten hebben ontdekt die waarschijnlijk afkomstig zijn uit de VS en dat een van hen al snel de dominante soort werd in Columbus, Ohio, over een periode van drie weken eind december en begin januari.

Steeds nieuwe vaccins, gouden zaken voor de vaccinverkopers. Maar waarom zou je een vaccin willen voor iets dat voor nauwelijks iemand schadelijk is en nauwelijks dodelijker is dan de griep. Een vaccin dat bovendien niet langer dan een paar maanden beschermt en niet verhindert dat gevaccineerden alsnog besmettelijk zijn, en inmiddels door Noorwegen afgeraden wordt voor de allerzwaksten, die juist het grootste risico lopen als ze Covid krijgen. Een vaccin bovendien waarvoor geen klinische tests gedaan zijn voor de grootste risicogroep, de 80-plussers. Een vaccin waarvan bovendien de lange termijn effecten niet bekend zijn.

De vervelende eigenschap van machthebbers is, dat ze, los van dat ze nooit fouten toe willen geven, macht die ze eenmaal verkregen hebben altijd weigeren weer op te geven en ons dus in Lockdown zullen houden, zelfs na vaccinaties, tenzij we zelf onze vrijheid weer terug grijpen.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


BioNTech-vaccin baas: “De pandemie kan tien jaar duren”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties