In plaats van ‘veiligelanders’ uit te zetten worden er steeds meer nieuwe geïmporteerd.

Het is niet alleen de schuld van de VVD, al is dat wel de hoofdverantwoordelijke. Het is de schuld van elke partij die ooit heeft deelgenomen aan een coalitie. In het vorige kabinet beloofde Lodewijk Asscher een aantal maal met Marokko te gaan praten.

Hij is er allicht met knikkende knieën naar toe gegaan, maar het is oncontroleerbaar of hij er ook daadwerkelijk gepraat heeft. Misschien heeft hij wel gezellig dure whiskey gedronken en bedankt voor de zonvakantie.

Wat hij, en de huidige verantwoordelijke, in ieder geval niet gedaan hebben is met het pistool op tafel onderhandelen.

Marokko en nog wat van die zandbakken aan de Middellandse zee weigeren structureel hun criminelen die ze deze kant uitsturen terug te nemen. En ze sturen daadwerkelijk hun criminelen. Ze legen hun gevangenissen en laten ze dan een boot naar Europa nemen, zodat zij er van af zijn.

Het is pure onwil van onze regeringsverantwoordelijken, want er zijn genoeg mogelijkheden om Marokko te dwingen:

Er zijn gegarandeerd nog veel meer cijfers te vinden, maar dit is wel even genoeg. Er is een nog veel effectiever maatregel: sloop elke week dat ze weigeren iedereen terug te nemen waar wij van af willen een Marokkaanse moskee. Dan is het snel over met de Marokkaanse weigerachtigheid.

RTV-Drenthe:

Stelselmatig zwartreizigers aanspreken, bespuugd worden, uit de trein geduwd worden of in een vechtpartij belanden. Het is meer regel dan uitzondering bij de stewards op de treinen van Emmen naar Zwolle. Bijna altijd zijn zogenoemde veiligelanders de veroorzakers. Dat zijn asielzoekers die weten dat de kans op een asielstatus heel klein is.

De Covidscam heeft bewezen dat de grenzen dicht kunnen, maar voor deze lui staan ze nog steeds wijd open. Dat kan niet per ongeluk zijn. Het mooie van Corona is dat dat nu duidelijk is.

En dus hebben ze niks te verliezen en zo gedragen ze zich ook.

Dat is de essentie van het probleem. Ze worden bewust en met opzet toegelaten, ze worden bewust en met opzet niet uitgezet. En er staat ze geen enkele sanctie te wachten voor hun gedrag. In plaats van dat de daders last ondervinden van hun gedrag, of de gezagsdragers die ze toegelaten hebben, zijn het de mensen die voor een minimaal loontje op de trein werken die de overlast ondervinden.

“Zo weigeren ze te betalen voor een treinreis. En als je er wat van zegt word je uitgescholden voor racist”, vertelt treinsteward Gert Palm van Arriva.

Het racisme frame. Het mooie voor onze raciale vijanden is dat het alleen tegen blanken ingezet kan worden. De Duitsers zijn zo gek dat ze het begrip ras zelfs af willen schaffen, maar aantijgingen van racisme tegelijkertijd wel in stand willen houden. Dan moet je wel een speciale kronkel in je hoofd hebben, want op het moment dat er geen rassen zouden bestaan, is racisme natuurlijk ook onmogelijk. Anti-racisme is anti-blank, en we zouden ons er niet langer door moeten laten intimideren. Niet voor niks wilde Fortuyn Artikel 1 aanpassen, want je ‘discrimineert nogal snel in Nederland’, zei hij.

Na de ‘stewards’ zijn de vrouwen het slachtoffer, zoals die steeds het eerste slachtoffer zijn van de voornamelijk mannelijke barbaren die geïmporteerd worden.

 “En als er wat met één van de passagiers gebeurt dan is er in de coupés geen hulp en staat de machinist er alleen voor, dat kan niet” zegt VVD-statenlid Karin Zwaan. “En het moet stoppen. Ik ken verhalen van vrouwelijke treinreizigers die niet meer op Emmen-Zuid op durven te stappen en eerst met de auto naar station Nieuw-Amsterdam rijden.”

Het getuigt wel van een gruwelijke en genadeloze brutaliteit dat juist een VVD-Statenlid dit durft te zeggen. De VVD is al 50 jaar de eerst verantwoordelijke voor de massa-immigratie en de genocidale bloedige gevolgen daarvan.

Regiodirecteur Hollander wil de problemen aanpakken met een mix van maatregelen:

Bla bla bla. Geen van jullie maatregelen gaat iets oplossen.

Karin Zwaan van de VVD in Provinciale Staten heeft voor de tweede keer statenvragen gesteld over de incidenten. Als de oplossingen miljoenen kosten moet dat maar.

Immigratie kost ons miljarden. Het is nooit fatsoenlijk te berekenen, bijvoorbeeld omdat dit soort cijfers er nooit in meegenomen worden, maar als een paar honderd Marokkanen al voor dit soort bedragen zorgen dan kun je nagaan wat de honderdduizenden die we binnengehaald hebben ons wel niet kosten.

De oplossing is niet meer bodycams, of meer stewards. De oplossing is een elektrisch hoogspanningshekwerk om dat AZC en een absoluut verbod voor dat geteisem om dat terrein te verlaten. Zet ze op water en brood, en ‘s zondags een stuk spek met zwoerd, graag of niet, tot de Marokkaanse regering ze op hun kosten op komt halen, nadat die herstelbetalingen betaald heeft.

Haal het leger terug uit Afghanistan en Mali en weet ik waar ze allemaal moslims lopen te irriteren om ze deze kant uit te sturen en laat ze dat kamp bewaken.

Stuur elke hippie begeleider weg en sluit ze op in hun kamer. Neem al hun persoonlijke bezittingen af om hun verblijf mee te bekostigen.

Massale remigratie is de enige oplossing.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het bloed van het 16-jarige meisje uit Montfoort kleeft aan de handen van Mark Rutte

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties