Gisteren trokken inwoners naar het gemeentehuis van Montfoort nadat er een 16-jarig meisje neergestoken was door een Soedanese ‘asielzoeker’. 

Er komen ‘asielzoekers’ – tussen haakjes – uit elk land ter wereld naar Nederland, alsof er geen andere veilige landen in de wereld zijn. Die zijn er wel, en ook is niet heel Soedan onveilig. Het is wel een kutland, maar dat komt omdat er Soedanezen wonen.

Het is sowieso maar de vraag waarom wij mensen uit ‘onveilige’ landen op zouden moeten vangen als die mensen er zelf verantwoordelijk voor zijn dat hun land onveilig is. Eigen schuld, dikke bult. Als je je brandt moet je op de blaren zitten, als je met geweren schiet kun je zelf ook geraakt worden, zegt een oud-Soedanees spreekwoord.

De klerelijers van de NOS:

De politie wilde vanwege de privacy van de vermoedelijke dader niet ingaan op zijn afkomst.

Privacy? Van een moordlustige Soedanees? Het moet niet gekker worden.

Ook riep de burgemeester gisteren op terughoudend te zijn met het “speculeren over aspecten van het incident uit respect naar het slachtoffer en haar familie”.

Wat heeft het daderprofiel, want we mogen aannemen dat ze dat bedoelt met ‘aspecten’ te maken met respect voor het slachtoffer en haar familie, behalve niets? Ze respecteert alleen de dader.

Na overleg met meerdere instanties besloot ze bekend te maken dat het gaat om een statushouder. “Het was bij meerdere bewoners en een aantal organisaties bekend”, zegt Van Hartskamp.

Als het dus niet al bekend was, dan zou ze het in samenwerking met de politie verzwegen hebben. Dat is wat daar staat.

Als het dus niet al bekend was, dan zou ze het in samenwerking met de politie verzwegen hebben

Onze overheid is anti-ons. We mogen niet weten welke misdaden het tuig dat ze importeren om ons te terroriseren, begaat.

Jan van Oostrum woont in de straat waar het meisje is neergestoken en besloot samen met enkele andere buurtbewoners een protest te houden bij het gemeentehuis. Vooral de komst van statushouders en probleemgezinnen vanuit Utrecht zorgen voor problemen, stelt hij. “Waar wij voorheen een heel gemoedelijk dorp aan de IJssel waren waar iedereen elkaar kende, belanden we nu in een getto.”

En denk nou niet dat Mark Rutte en zijn immigratiepartij niet weten dat dit het gevolg is van het importeren van 750.000 vijandige raciale vreemdelingen tijdens de 10 desastreuse jaren onder de terreurkabinetten Rutte. Dat weet Mark Rutte heel goed. De gevolgen halen elke dag het nieuws, voor zover ze niet verzwegen kunnen worden.

Dit is met opzet. Een andere conclusie is niet mogelijk. Een vijandige elite heeft bezit genomen van ons land en voert verdekt oorlog tegen ons door moordenaars, verkrachters en messentrekkers te importeren uit de meest barbaarse delen van deze wereld, waarvan bij voorbaat vaststaat dat er nooit vreedzaam mee samen te leven valt.

Mark Rutte heeft een oneindige hoeveelheid bloed aan zijn handen en geniet er van

Dat de grenzen acuut dicht kunnen is gevoeglijk bewezen met de scamdemie. Blanken kunnen in ene overal geweigerd worden, maar barbaren niet, want de immigratie gaat wel door. De asielinstroom van week 1 bedroeg ongeveer 400.

De import van messentrekkers gaat gewoon door. Ook in een week dat een nietsvermoedend onschuldig meisje neergestoken wordt door die import. Onze eigen overheid voert oorlog tegen ons.

En die kulburgemeester beweert dat ze er ‘zorgen’ om heeft, terwijl haar enige zorg haar salaris is, en dat ze ‘in gesprek’ met de bewoners gaat, nadat ze het geheim wou houden. Diezelfde burgemeester die geheim wou houden dat de dader een ‘asielzoeker’ was, beweert in gesprek te willen gaan. Ongeloofwaardiger krijg je ze niet.

Volgens de burgemeester is de gemeente op de hoogte van de problematiek in delen van Montfoort. “Je moet statushouders goed begeleiden als ze bij ons binnenkomen. Dat doen we ook, maar je kunt nooit alles voor zijn”, zegt ze over de boodschap van de demonstranten. “Het heeft altijd al onze aandacht gehad, maar een incident als dit kun je nooit voorkomen.”

Ik wil geloven dat je op de hoogte bent van het probleem. Maar je hebt het wel zelf veroorzaakt. Je had dat tuig moeten weigeren. En nu probeerde je het te verzwijgen.

En barbaren vallen niet te ‘begeleiden’. Je kunt ze opsluiten of terugbrengen, en beide opties zijn nog behoorlijk humaan vergeleken met hoe we in de recente geschiedenis met moorddadige indringers omgingen.

maar je kunt nooit alles voor zijn”, zegt ze over de boodschap van de demonstranten.

Dat kan wel. Ze hadden niet binnengelaten moeten worden. En degenen die al binnen zijn moeten zo snel mogelijk weg.

Massale remigratie is de enige oplossing.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Mark Rutte kreeg ‘The Global Citizen Awards 2019’ uit handen van Klaus Schwab

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
2 jaren geleden

De meer dan 3000 doden in de verzorgingstehuizen natuurlijk niet meegerekend (Kuch), de seksloze staatsman heeft zeker bloed aan zijn handen, maar hij voelt zich gesteund door zijn meesters die achter de schermen hem soeffleren om maar toch recht in de leer te blijven, enfin lang verhaal kort, ga toch maar langzaam hopen dat er een soort van gerechtigheid bestaat aards of hemels maakt niet uit.