Fraude-president Joe Biden wil anti-blanke zwarte raciste benoemen tot hoofd burgerrechten

0
282

De frauduleuze president Joe Biden wil Kristen Clarke benoemen tot hoofd van de machtige burgerrechtenafdeling van het ministerie van Justitie die het zogenaamde racisme bestrijdt. Maar Clarke zelf heeft aangegeven dat zwarten genetisch superieur zijn aan blanken “fysiek, mentaal en spiritueel”.

Carlson Tucker legt het uit:

Back-up, want twitter verwijderd alles dezer dagen:

Als voorzitter van de Black Students Association aan de Hardvard University, schreef Clarke in 1994 een brief aan Harvard Crimson met ‘theorieën en observaties’ die de vereniging volgens haar zou gebruiken bij ‘het zoeken naar waarheid over de genetische verschillen tussen zwarten en blanken’.

In de brief legt ze uit hoe melanine “zwarten hun superieure fysieke en mentale vermogens geeft”. Zwarten zijn ook spiritueel superieur, “iets dat niet kan worden gemeten naar eurocentrische normen”, legde Kristen Clarke uit.

De jacht op de Blanken is geopend onder Biden.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Biden verklaart de oorlog aan Blanken

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties